“Вона вагітніє”: Тіна Кароль розбурхала мережу правдою про свою вагу та прямо розповіла про зміни у житті

Тіна Кароль нарешті розкрила свій головний секрет та повідала про свою вагу. Фанати ошелешені не стільки кількістю кілограмів, а скільки змінами у житті зірки.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу вже чимало років захоплює всіх своєю витонченістю та вродою. Знаменитість багато уваги приділяє вдосконаленню своєї зовнішності і вперше вирішила поділитися своїми успіхами. Крім цього артистка розповіла наскільки круто теперь змінилося її життя.

У своєму телеграм-каналі вона показала нові світлини та повідала головне: тепер вона важить 53,3 кіло. Тіна капітально переглянула своє харчування та звернула увагу на гормони. Зірка зазначила, що 15 років була на різних дієтах, але нічого так не вплинуло на її талію, як робота з власним інсуліном, стресом та кортизолом. Дуже сильно переглянула харчування в цілому і це змінило її життя.

Тіна Кароль розбурхала мережу правдою про свою вагу

Втім, у коментарях фанати висловили справжнє занепокоєння здоров’ям артистки, звернувши увагу на те, що розповідаючи про правильне харчування, сама вона часто балує себе продуктами швидких вуглеводів, солоною картоплею фрі та ковбасою. Під публікацією написали:

  • “Тіна, у тебе, мабуть, дійсно почалися проблеми. Зупинися, будь ласка, поки не пізно! Ти говориш про дієту, але при цьому їж морозиво, снікерси, їж хліб і тд. Ти забуваєш, що їла тиждень тому?”

Також фанати показали, що Кароль не приховує, що балує себе різноманітними смаколиками, які багато дієтологів не рекомендують.

Тіна Кароль розбурхала мережу правдою про свою вагу

Напророкували зірці навіть вагітність:

  • “Найчастіше, як тільки дівчина бачить таку бажану і довгоочікувану цифру на терезах, вона вагітніє, і все починається спочатку”.

Нагадаємо, що Тіна Кароль багато займається спортом, східними практиками та навіть вміє стояти на гвіздках, як справжня йогиня.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини