Рубрики: Шоу-бізнес

Святослав Вакарчук звернувся до українців з Бахмуту та показав на що перетворилося місто: “Тут спекотно”

Популярний співак Святослав Вакарчук показав кадри з міста, яке вже зараз заслуговує звання "героя". Артист зняв, як нині виглядає наш Бахмут.

Бахмут. Це місто на півночі Донецької області раніше асоціювалося з солеварінням, виробництвом шампанського та залізницею. Тут навчалися, любили, одружувалися та жили у злагоді тисячі українців. Аж поки у 2014-му році не відбулася перша спроба поневолити цей потужний населений пункт. Україна тоді його відстояла і бореться за нього і нині.

Сьогодні, у повномасштабній війні, Бахмут тримає оборону і собою прикриває всю іншу країну від навали окупантів. Щодня не вщухають тривожні новини і щодня всі з великою надією у серці ми чекаємо, коли зміниться ситуація на фронті.

Втім, українці не були б українцями, які би відступали від свого. Навіть попри складі обставини до нашої східної фортеці їдуть сміливці підтримувати бойовий дух захисників. Святослав Вакарчук нещодавно показав кадри з найпекельнішої точки на передовій. Сам співак пройшовся вулицями, продемонструвавши руїни, які влаштували у місті росіяни.

Святослав Вакарчук звернувся до українців з Бахмуту

Колись витончені та симпатичні будівлі зараз виглядають, як чорне згарище. Далі артист поїхав виступати перед солдатами ЗСУ. Показавши, зустріч з боронителями, зірковий чоловік поділився своїми думками щодо поїздки:

“Ці виступи під звуки канонади в Бахмуті — особливі. Місто, яке ще донедавна було одним з найуспішніших в регіоні — справжня руїна”, — написав знаменитий виконавець.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук вже не вперше їздить містами, які було уражено внаслідок російської агресії. Під загрозою обстрілів бував артист у Харкові. Робив публікації зі звільненого Ізюму.

Поділитися