Неймовірно вражає: донька Меладзе чуттєво заспівала з Вакарчуком “На небі” на Голосі країни-12 (ВІДЕО)

Донька відомого продюсера Лія Меладзе 6-го листопада виступила на шоу "Голос країни". Дівчина пройшла до команди зіркової співачки, а в "Нокаутах" виконала пісню Вакарчука.

6-го листопада в ефір вийшов випуск одного з популярних телешоу “Голос країни”. У цьому епізоді 12-го сезону участь взяла донька продюсера Костянтина Меладзе Лія. Зазначимо, що її виступ був знятий ще до 24 лютого.

До своєї зіркової команди її забрала Надя Дорофєєва. В етапі шоу “Нокаути” Лія Меладзе ніжно та чуттєво виконала пісню відомого українського співака Святослава Вакарчука “На небі”.

Під час коментування ефіру молода співачка запевнила глядачів, що вона прагне повернутися в Україну. Нині вона навчається в Америці.

“Я дійсно вдячна за те, що маю можливість перебувати і здобувати освіту там. Проте я не вдома. Це почуття переслідує мене, куди б я не пішла. І буду відвертою, я часто говорю іншим, що я тут не надовго”, – впевнено відповідає Лія.

Лія Меладзе ніжно та чуттєво виконала "На небі" Вакарчука
Лія Меладзе ніжно та чуттєво виконала “На небі” Вакарчука

Також дівчина ділиться, що любить свою країну та своїх людей. І єдине, що вона відчуває у той момент, це єдність і силу народу, саме тому, на її думку, ми переможемо.

Дівчина також розповіла, що у підготовці до виступу їй допоміг батько. Він зайнявся аранжуванням, щоб, як попросила його Лія, слухаючи пісню, виникало відчуття, що ти сидиш на хмаринці.

Що змінилось у Лії після 24-го лютого?

Нагадаємо, що Лія Меладзе в березні виїхала за кордон. Уже тоді вона перебувала в Італії, хоч однією із перших рветься назад до Києва. Після 24-го лютого вона почала спілкуватися українською. Зокрема, і перевела свої профілі у соціальних мережах на українську теж.

А своє повернення до рідної країни дівчина схарактеризувала так:

“Це буде вибух гормонів щастя. Я буду все чіпати, нюхати, розглядати, ніби воно все нове і я його ніколи не бачила. По-перше, я обійму родичів і почну плакати. По-друге, я приїду додому, зайду в кімнату та почну плакати”, – зізналася на своїй інстаграм-сторінці дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини