Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається зараз екс-коханий Ксенії Мішиної Олександр Еллерт: в Україну так і не повернувся

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина були свого найпопулярнішою парою. Де зараз екс-обранець холостячки та чому він став дуже рідко виходити на зв'язок з прихильниками?

Їх вважали однією з найперспективніших пар українського шоу-бізнесу та захоплювалися силою почуттів. Ніхто з прихильників навіть і не сумнівався, що дуже скоро після фіналу “Холостячки” Ксенія Мішина вийде заміж за Олександра Еллерта.

Втім, вже влітку 2021-го року молоді розбіглися. Від гумориста не було навіть жодного коментаря стосовно розриву стосунків. Після початку війни стало відомо, що молодий чоловік вирушив за кордон.

Подробиць свого переїзду шоумен не розповідав, але достатньо швидко показав світлини з Америки. Проте згодом публікацій на Інстаграм-сторінці Саші ставало дедалі менше, а у прихильників виникали питання стосовно того, як живе і чим зараз займається переможець реаліті на СТБ.

Нещодавно Еллерт поділився новим випуском свого блогу, а далі у сторіз виклав світлини зі спортивної зали. Видно, що заокеанські землі надовго прийняли до себе нашого земляка.

Як виглядає і чим займається зараз екс-коханий Ксенії Мішиної Олександр Еллерт

Та, схоже поїхав чоловік з України не тільки без Ксенії Мішиної, а і без своєї 15-річної дочки. Судячи зі сторінки гумориста, з дитиною він бачився у липні минулого року. Відомо, що дівчинку йому подарувала перша дружина, з якою стосунки зав’язалися ще у ранній молодості, але міцної родини так і не вдалося побудувати.

Цікаво, що юна пані Еллерт легко знайшла спільну мову і з Холостячкою, і з її маленьким сином Платоном. Всі разом навіть їздили у відпустку та проводили дозвілля.

Нагадаємо, що Олександр Еллерт окрім проєкту на СТБ брав участь у створенні розважального контенту для “Вечірнього кварталу”, а також працював ведучим корпоративних закладів.

Поділитися