“Забираєте дитинство”: Ксенія Мішина показала раціон свого сина в Мережі і натрапила на критику

Ксенія Мішина показала, як вони з сином снідають та чим харчуються, але прихильникам не дуже сподобався такий дитячий раціон, що вони взялися критикувати акторку.

Ксенія Мішина частенько показує подробиці з свого особистого життя: тренування, прогулянки, побачення, їжа та багато іншого. Цього разу дівчина показала харчування свого сина. Акторка обмежила свого сина у шкідливих продуктах і намагається перевести його на здорове харчування, щоб потім у нього не було проблем зі доров’ям та фігурою. У відео, яке опублікувала Мішина, вона запитує хлопця, чи подобається йому така їжа. Через це її почали критувати прихильники.

Ксенія Мішина перевела сина на здорове харчування
Ксенія Мішина перевела сина на здорове харчування

Один з підписників Ксенії написав їй гнівне повідомлення пр те, що вона мучає свого сина і таким чином забирає в нього дитинство. Також чоловік додав, що її син виросте маминим синочком і буде слухатися маму до кінця життя, бо вона розповідає йому навіть про те, як правильно їсти насіння.

Дівчина на таке повідомлення відреагувала спокійно. Вона виховує свого сина так, як хоче саме вона і не сприймає близько до серця критику інших людей. На таку заяву вона відповіла, що їй просто смішно таке читати, бо щасливе дитинство залежить далеко не від того, на скільки правильно харчується ваша дитина. Також Ксенія звернула увагу на те, що в коментатора явно якісь проблеми, якщо він дозволяє собі таке писати.

“Через такі коментарі можна одразу зрозуміти, як в людини справи”, – підсумувала дівчина.

Ксенію Мішину розкритикували через харчування її сина
Ксенію Мішину розкритикували через харчування її сина

Після цього Мішина опублікувала фото своєї фігури та написала, що всі жінки – це красиві створіння, якщо вони не забувають про себе. Таким чином, вона натякає на те, що всім потрібно займатися спортом і правильно харчуватися, аби виглядати привабливо і любити себе.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини