Рубрики: Шоу-бізнес

Павло Зібров різко висловився про свою подругу Таїсію Повалій та запропонував забрати у неї громадянство

Популярний співак Павло Зібров довів, що нікому не дасть ображати Україну та українців. Навіть свою подругу, Таїсію Повалій, готовий позбавити громадянства.

Павло Зібров має чимало друзів на теренах українського шоу-бізнесу. Таїсія Повалій була однією з подруг музиканта. Цілих 28 років спілкувалися артисти, але ще до повномасштабної війни, за словами співака, стосунки почали сходити нанівець.

Павло Зібров різко висловився про свою подругу Таїсію Повалій

Він був глибоко вражений тим, що зірка, з якою він товаришував, стала розважати своїми виступами тих, хто віддає накази обстрілювати українські міста та нищити наш народ.

Також, як і багатьох, хто раніше цікавився персоною Таїсії Повалій, Зіброва вразили її зухвалі слова, наче під копірку взяті з головних нових російської пропаганди. Популярна білявка раптово вирішила прокоментувати ситуацію та повідала класику ворожих наративів про 8 років і Донбас.

Павло Зібров різко висловився про свою подругу Таїсію Повалій

Павло не стримався та сказав, що більше для нього такої людини, як Тая не існує. Редакції сайту “Добрі новини” вдалося знайти коментар артиста, в якому він чітко пояснив своє обурення ситуацією:

“Вважаю, за таку риторику потрібно позбавляти не тільки звання народної артистки України, а й громадянства України”, – висловився співак.

Зазначимо, що сама Повалій пішла давно з українського медіа-простору. Ще до війни зірка перестала активно вести свої сторінки у мережі. Подейкували, що знаменитість після 2014-го переїхала до росії.

Нагадаємо, що окрім Таїсії Повалій, прихильників в Україні втратили Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Антоніна Паперна, які давно проживали в рф і проїгнорували напад на свою Батьківщину та відмовчувалися до останнього. Дочка Ольги Сумської навіть не написала і рядка стосовно війни.

Поділитися