Рубрики: Шоу-бізнес

Скоро перевершать своїх батьків: як виглядають дорослі сини Каті Осадчої, Тіни Кароль і Наталії Мосейчук

Тіна Кароль, Катя Осадча, Наталія Мосейчук — ці зірки не лише реалізувалися у кар'єрі, а й змогли віртуозно поєднати роботу з материнством.

Існує поширений стереотип, що популярна жінка навряд чи може поєднувати роботу та виховання дітей. Не раз світові зірки на піку слави кидали все, аби виплекати своє немовля. З іншого боку всі могли бачити приклади позабутих малят, чиї знамениті мами обрали замість сина чи дочки сцену.

Втім, в українському шоу-бізнесі, є ціле покоління артистів та впливових осіб, які довели, що батьківство і кар’єра можуть не просто гармонійно існувати поруч, а насправді доповнювати один одного.

Наприклад, Тіна Кароль, поки ходила вагітною, активно позувала перед камерами і навіть влаштовувала собі фотосесії. Після пологів, вона змінила свій зухвалий образ та стала більш жіночною.

Як виглядають дорослі сини Каті Осадчої, Тіни Кароль і Наталії Мосейчук

Нині Веня став копією тата та за зростом переріс свою маму. Хлопець сумлінно вчиться у Британії, але й не забуває про Україну.

А ось подруга поп-діви, Катя Осадча, виростила, схоже, справжнього серцеїда. Хлопець пішов вродою у популярну маму. Також приділяє він чимало уваги своєму навчанню, а поступив він в американський ВНЗ. Чи повертався до війни цей легінь додому — не відомо.

Як виглядають дорослі сини Каті Осадчої, Тіни Кароль і Наталії Мосейчук

За кордон, як талановитого студента, запросили і старшу дитину Наталії Мосейчук. Зірка з гордістю розповіла, що її син виграв навчання у Європі ще у буремні ковідні часи. Окрім розуму, юнак може похизуватися і неймовірними рисами обличчя, адже його народила така неповторна ненька.

Як виглядають дорослі сини Каті Осадчої, Тіни Кароль і Наталії Мосейчук

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук досі не розповіла, хто ж став батьком її первістка. Катя Осадча також воліє не згадувати свого екс-обранця, Олега Поліщука, який чимало часу присвятив політиці.

Поділитися