Рубрики: Шоу-бізнес

Камалія замилувала мережу сімейною світлиною і натякнула, що давно живе без Захура: “Як же я скучила”

Популярна співачка Камалія вже давно заміжня, але нещодавно зірка натякнула, що була без чоловіка. Дізнайтеся, чому артистка була на самоті.

Камалія. Героїня цього матеріалу змогла створити таку родину, яку наслідують мільйони українців. Зірка вийшла заміж у 2003-му році за пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура і своїм прикладом довела, що міжнаціональні шлюби можуть бути неймовірно гармонійними та злагодженими.

Своєму обранцеві артистка подарувала двійко діток. Чудові донечки Арабелла і Мірабелла були найбажанішими у цій родині, тим паче, що їхня ненька пройшла чимало складних випробувань, поки змогла привести у світ цих принцес-гарнюнь.

Камалія натякнула, що давно живе без Захура

Втім, схоже, що нині популярна матуся певний час проживала без своєї родини. Про це співачка натякнула на своїй сторінці в Інстаграмі, де поділилася переживаннями, показавши сімейне фото:

“Як же я скучила за моїми найріднішими… Ще трошки і наобіймаємося, націлуємося”, — написала Камалія.

Як вдалося дізнатися редакції “Добрі новини”, минулого року, перед війною, знаменитості вже довелося пожити нарізно зі своїми близькими. Справа в тому, що обранець артистки наче передбачив чорну годину та від гріха подалі вирішив виїхати у Європу. Його ж зіркова дружина, вирішила зостатися вдома, аби завершити робочі справи.

Нелегко прийшлося обраниці Захура: вона майже під кулями тікала від мороку війни. На щастя, співачці вдалося полишити окуповану Київщину та прибути до рідні.

Нагадаємо, що подружжя Мохаммада і Камалії полишили свій розкішний маєток у Бучі під час військових дій. Сімейству дуже пощастило, що окупанти, які мародерили містечка біля столиці, не дісталися туди та не розграбували нажите.

Поділитися