Рубрики: Шоу-бізнес

5 відомих українок, які стали дружинами олігархів: Полякова, Онуфрійчук, Кароль та інші популярні зірки

Бути дружиною олігарха — мрія чи золота клітка? Дізнайтеся, хто зі знаменитостей вийшов заміж за олігарха та як склалося життя подружжя, де гроші не рахують.

Ці панянки, на перший погляд, мають все, що забажають. Та легким і безтурботним їхнє життя назвати не можна, навіть попри те, що вони вийшли заміж за найбагатших та найвпливовіших чоловіків.

Яскравим прикладом того, що “багаті теж плачуть” є Оксана Марченко. Знаменитість вийшла заміж за політика Віктора Медведчука. Багатства подружжя, які досі знаходять правоохоронці, неймовірно вражають: там і склад шуб, предмети мистецтва, антикваріат, численна кількість нерухомості. Втім, нині обидва — у вигнанні та навіть не з’являються у мережі, де на них чекає чимала кількість хейту.

5 відомих українок, які стали дружинами олігархів

Не зрослося і Віри Брежнєвої у шлюбі з олігархом. Мільйонер Михайло Кіперман, якому зірка подарувала дочку, не міг впоратися з ревнощами. Стосунки було закінчено.

Втім, є і гарні приклади. Наприклад, Камалію і Мохаммада Захура можна назвати справжньою power-couple. Він — успішний підприємець, а його обраниця — популярна співачка з потужним вокалом.

5 відомих українок, які стали дружинами олігархів

Не зіпсували багатства і Олю Полякову з її коханим Вадимом. Подружжя володіє величезним маєтком на березі Дніпра, квартирою у центрі Києва, але продовжує радіти простим дрібничкам, роблячи один одного щасливішими щодня.

5 відомих українок, які стали дружинами олігархів

Іванна Онуфрійчук, українська ведуча, також показує приклад здорових екологічних стосунків. Казахстанський мільйонер Алмаз став справжньою половинкою цієї зірки.

5 відомих українок, які стали дружинами олігархів

Цікаво, що і Тіну Кароль свого часу зробили обраницею олігарха. І ні, мова не про Євгена Огіра, а про Ігоря Коломойського. Втім, ці чутки не підтвердилися, а серце поп-діви досі вільне.

Поділитися