Рубрики: Шоу-бізнес

Переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан розкрила правду про розрив з Заливако: “Розлучатися треба по-людськи”

Пару Анни Богдан і Михайла Заливако фанати проєкту "Холостяк" вважали однією з найбільш перспективних. Втім, їхні стосунки тривали недовго, а переможниця вперше розповіла, чим все завершилося.

“Холостяк-11” став одним з непередбачуваних сезонів: поки глядачі вже уявляли весілля Михайла Заливако та Юлії Рибки, чоловік зробив свій вибір і не на користь улюблениці фанатів. Його обраницею стала Анна Богдан, яка також приглянулася фанатам.

Анна Богдан розкрила правду про розрив з Заливако

Чимало часу молоді проводили разом, але до весілля справа так і не дійшла. Попри те, що зірки разом зустріли війну, вони вирішили не продовжувати відносини та поступово пішли з життя один одного.

Нещодавно екс-кохана холостяка повідала про розрив стосунків. Виявляється, знаменитості вирішили всі питання екологічно та по-дорослому. Редакції “Добрі новини” вдалося знайти відповідь Анни про перебіг особистого життя:

“Чи спілкуєтеся з Мішею?”, — запитали в Інстаграмі блогерку: “Не спілкуємось. Не розійшлися ворогами. Розлучатися треба по-людськи”, — прокоментувала Богдан.

Анна Богдан розкрила правду про розрив з Заливако

Нині кожен з цієї пари має вільне серце. Учасники проєкту не розповідають, чи змогли вже знайти собі половинку. Щоправда, влітку, у серпні, обох бачили на спільній прогулянці у Львові.

Відомо, що Анна, до зустрічі з холостяком вже мала шлюб. Вона — колишня дружина політичного діяча Андрія Богдана. Власне цим прізвищем її і представляли на телеканалі СТБ. Проте, сама вона підписана у соціальних мережах, як Ганна Сторожук. Зі своїм екс-чоловіком познайомилася випадково. Він її запримітив, коли відпочивав у ресторані. Там і відбулося доленосне знайомство.

Нагадаємо, що Михайло Заливако прийшов у проєкт у статусі неодруженого. Про своє особисте життя він воліє не говорити

Поділитися