Рубрики: Шоу-бізнес

ТОП-5 українських зірок, які не повернуться найближчим часом до фанатів: Олег Винник, Софія Ротару та інші

Вони були справжніми кумирами, але під час війни вирішили піти з медійного простору. Де зараз Олег Винник, Олександр Еллерт, Софія Ротару, Ані Лорак і Таюна — дізнайтеся у матеріалі.

Війна 2022-го року змінила кардинально все. Життя стало інакшим не лише у звичайних українців, а у знаменитостей. З медійних радарів зникло чимало впливових осіб.

Не виходить на зв’язок із фанатами Головний вовк країни, Олег Винник. Представники зірки заявили, що співак має погане самопочуття, але тим не менш, продовжує допомагати українській армії. Знаходиться артист у Німеччині.

ТОП-5 українських зірок, які не повернуться найближчим часом до фанатів

Втім, найбільш загадковою пропажею у шоу-бізнесі, можна назвати історію з Таюне. Таїсія Сватко практично до Великодня минулого року робила дописи у мережі, висловлювалася проти нападу рф. Та одного дня сторінка знаменитості просто завмерла. Де зараз популярна бек-вокалістка — велике питання.

Не робить публікації на своїй сторінці в Інстаграмі і легендарна Софія Ротару. Останнє, про що розповідала народна улюблениця — це про свій візит до рідного краю, і з серпня 2022-го нічого більше не виставляла для прихильників.

Олександр Еллерт також тижнями не розповідав про своє життя закордоном. Колишній Мішиної, який згуртував коло себе справжній фан-клуб раптово перестав ділитися цікавим контентом. У коментарях прихильники захвилювалися стосовно долі селебріті. Втім, нині переможець “Холостячки” повернувся до публіки.

ТОП-5 українських зірок, які не повернуться найближчим часом до фанатів

А ось зникнення Ані Лорак з медійного простору здебільшого викликало не стільки зацікавленості, скільки гніву у її підписників. Тисячі людей просили її, як лідерку думки висловитися проти свавілля росії, але на першу публікацію стосовно болючої теми співачка наважилася лише влітку 2022-го року.

Поділитися