Рубрики: Шоу-бізнес

Найміцніші пари України: Осадча і Горбунов, Сумська і Хостікоєв, Володимир і Олена Зеленські та інші закохані

Здається, ці пари не розлучить ні війна, ні стихія, ні сама доля. Хто ж вони "ТОП-5" найміцніших родин нашого шоу-бізнеса, які вже ставлять у приклад молоді?

Чимало українських знаменитостей гармонійно поєднали і кар’єру, і сімейне життя. У День закоханих 2023 команда сайту “Добрі новини” створила підбірку зірок, які можуть дійсно похизуватися своїми міцними стосунками.

Катя Осадча і Юрій Горбунов

Найміцніші пари України

Це зіркове подружжя познайомилося завдяки роботі. Пара привела у цей світ двох чудових діток. Ніякі плітки та перепони не завадять далі їм йти спільною дорогою по життю.

Марина і Павло Зіброви

Пам’ятаєте пісню “Марина, Марина, любов моя єдина, тебе шукав я довгих десять літ”? Здогадуєтеся, кому міг співак присвятити ці рядки? Немає сумнівів, що так лірично і ніжно оспівував чоловік почуття до своєї дружини. На 14.02 артист пишно привітав кохану у мережі.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв

Найміцніші пари України

Ще один гарний приклад гармонійних стосунків подружжя Сумської та Хостікоєва. Для обох у парі ці стосунки були вже не першими, а Наталія взагалі привела свою дочку у нову родину. Її коханий з теплотою поставився до всіх родичів своєї милої і навіть у такі буремні роки, як зараз подружжя живе душа в душу.

Оля Полякова і Вадим Буряковський

Найміцніші пари України

Суперблондинка і її вірний чоловік у шлюбі з 2004-го року. Злі язики мовили, що така молода і перспективна співачка скоро піде від немолодого обранця. Проте, подружжя і нині разом мандрує по життю.

Олена і Володимир Зеленські

Найміцніші пари України

Наш Президент та перша леді стали не лише прикладом мужності для всього світу, а і благородних партнерських стосунків. Подружжя пережило всі можливі випробування, як-то кажуть і вогнем, і водою, і мідними трубами, але все одно лишилося вірним один одному.

Поділитися