Рубрики: Шоу-бізнес

Григорій Решетнік показав, як виглядала його кохана, яку він взяв у дружини: джинси в дірочку, прості кросівки

Популярний ведучий Григорій Решетнік для багатьох українців є прикладом справжнього сім'янина та вірного чоловіка. Нещодавно шоумен показав, як виглядав зі своєю обраницею на початку свого родинного життя.

Григорій Решетнік став відомим завдяки активній участі у проєктах телеканалу СТБ. Вже 12 сезонів він незмінно веде реаліті “Холостяк”, де виступає не лише у ролі ведучого, а й порадника нареченим.

Григорій Решетнік показав, як виглядала його кохана

Сам же знаменитий чоловік може пишатися своєю великою міцною родиною, яка зародилася у вже далекому 2010-му році. Нещодавно шоумен показав, як виглядав він у ті часи зі своєю новоспеченою дружиною. До речі, його кохана Христина стала першою та єдиною законною обраницею.

“Любов це — усі випробування долі проходити разом!”, — натхненно написав ведучий, показавши світлину зі своєю милою.

Ліворуч на знимку видніється дата, але і без неї можна здогадатися, що це архівне фото знаменитостей: стиль одягу видав все.

Проте, далеко не на це звернули увагу прихильники. Фанати приголомшені, наскільки чоловік з дружиною схожі між собою:

  • “Як ви схожі!!!”
  • “Дуже гарна сім’я!!! Безмежної любові вам!!!”
  • “Обожнюю вашу сім’ю, ви приклад для багатьох”
  • “Такі гарні і щасливі”
  • “Дуже схожі між собою!”

До речі, познайомилися Григорій та Христина саме завдяки роботі. Решетнік вже мав гарну репутацію і згуртував коло себе прихильників. Його обраниця стала найближчою людиною для нього, яка подарувала зірці трійко діток. Старша дитина прийшла у цей світ у 2013-му, а найменший синочок — у складний ковідний 2020-й. Родина мріє також і про донечку.

Нагадаємо, що Григорій Решетнік опинився у центрі скандалу, коли учасниця 12-го сезону реаліті “Холостяк” розповіла, що відчувала погане ставлення зі сторони шоумена.

Поділитися