Рубрики: Шоу-бізнес

Неля Шовкопляс більше не приховує свого справжнього ставлення до Єгора Гордєєва: “Рідні люди” (ФОТО)

Нелю Шовкопляс і Єгора Гордєєва часто підозрюють у романі. У сторіз ведучої з'явилася дуже інтригуючі кадри із підписом, який розставив всі крапки над "і".

Чимало міцних союзів утворилися саме завдяки спільній роботі. Наприклад, Юрій Горбунов і Катя Осадча возз’єдналися саме через те, що були колегами на проєктах. Таку ж долю прихильники активно пророкують і зірковим ведучим “Сніданку” Нелі Шовкопляс та Єгору Гордєєву.

Команда сайту “Добрі новини” підмітила, що ще не було і місяця, коли б цих знаменитих компаньйонів не підозрювали у романтичних взаєминах. Дійсно, диктори відмінно спілкуються між собою та своїм позитивом надихають всю свою студію.

Так нещодавно у сторіз Нелі з’явився репост, який передає всю атмосферу, що панує на знімальному майданчику ранкової передачі.

“Просто рідні люди”, — пише авторка кадрів.

Шовкопляс не приховує свого справжнього ставлення до Гордєєва

Цікаво, що самі ведучі вже зізнавалися у тому, що відносини такі мають, але виключно дружні. І хоч Єгор Гордєєв — неодружений, романтичні пригоди приховує, на свою колегу ніяких планів не має, адже вона вже давно стала заміжньою жінкою, яка виховує двійко діток.

Фанати часто вдаються в питання, чи не існує обранець Шовкопляс лише на словах. Насправді зірка не раз розповідала, що її милий — персона не публічна, а тому його світлини не майорять у мережі. Рідко показує дикторка навіть своїх синів, адже її віртуальні сторінки презентують здебільшого роботу на ТБ, а з часів війни слугують платформою для поширення зборів для захисників.

Неля Шовкопляс з чоловіком та дітьми

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс виїздила зі столиці на час запеклих бойових дій. Її колег Єгор натомість працював у Києві та пережив тут найтяжчі дні. Весь свій час присвячував роботі у студії.

Поділитися