Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядають і чим займаються діти чоловіка Камалії від першого шлюбу: син — справжній красень-Алладін

Здавалося, Камалія нічого не приховує про своє життя та шлюб, втім, у мережі спливли дуже цікаві подробиці минулого обранця співачки, Мохаммада Захура.

Світ — не ідеальний, а стосунки — не вічні. Чимало пар навіть після народження спільної дитини розходяться. Проте, є справжні приклади вірності та любові.

Так сталося у родині Камалії. Артистка виходила заміж за зрілого бізнесмена Мохаммада, який вже мав чимале цікаве минуле за плечима. У мережі давно підозрювали, що співачка була вже не першою обраницею багатія. В принципі, це й не дивно, зважаючи на вік підприємця.

До того, як стати мамою Арабелли та Мірабелли Захур, зірці випала доля спробувати роль мачухи, що правда зовсім дорослих дітей свого обранця.

Як виглядають і чим займаються діти чоловіка Камалії від першого шлюбу

Що відомо про старших дітей чоловіка Камалії?

Команді сайту “Добрі новини” вдалося знайти інформацію про те, що обранець зірки має двох дорослих спадкоємців: дочку Таню та сина Армана. Дівчина носить далеко не східне ім’я і це пояснюється тим, що її мама — слов’янка.

З обома знаменитість знайома, і подейкують, що саме з “падчеркою” вона начебто не могла знайти спільну мову через малу різницю у віці. Сама ж артистка утримується від обговорення деталей про колишню родину свого милого.

Як виглядають і чим займаються діти чоловіка Камалії від першого шлюбу

А ось з сином Захура — все зовсім інакше. У мережі не раз спливало фото, де Камалія, Мохаммад та Арман разом ефектно позують на відпочинку.

Цікаво, що сам бізнесмен не розголошує інформації про своїх старших нащадків, тому важко навіть припустити, скільки їм може бути років та чим вони зараз можуть займатися.

Нагадаємо, що Камалія вийшла заміж у 2003-му році. Тривалий час вона намагалася завагітніти, але всі спроби були марними.

 

Поділитися