Двійнята Камалії і Пугачової та Галкіна: у кого з зірок шоубізнесу найкрасивіші діти

Щоразу, коли в Мережі з'являються фото цих зіркових двійнят, шанувальники осипають компліментами юних Арабеллу та Мірабеллу й Лізу та Гаррі. Однак, чиї двійнята усе ж таки красивіші?

За особистим життя зірок шоубізнесу завжди уважно та пильно стежать шанувальники. А за їхніми дітьми тим паче. Фанатам завжди цікаво, цим займаються та як виглядають нащадки улюблених зірок.

Але хто із зіркових двійнят красивіше — діти Камалії та Захура чи діти Максима Галкіна та Алли Пугачової.

Двійнята Камалії та Захура

Українська співачка Камалія навіть не підозрювала, що після одного з виступів в дорогому ресторані, вона знайде своє кохання. А пакистанський підприємець Захур, коли почув спів виконавиці, одразу переконався, що вона забрала його душу.

Пара одружилася у 2003 році і відбулось це доволі швидко. За 3 місяці після знайомства.

Камалія зі своїм чоловіком
Камалія зі своїм чоловіком

Попри палке кохання та любов, у Камалії виявилися труднощі зі здоров’ям, тому пара тривалий час не могла завести дітей. Українська співачка не мала можливості завагітніти протягом десяти років.

Не один раз у зірки траплялися викидні, які були повністю не з її провини.

Однак, у 2013 році Камалія порадувала шанувальників оголосивши приємну новину про свою довгоочікувану вагітність. Розповіла вона про це, коли вже добре було видно округлий живіт. Тоді на світ з’явилися дві донечки Арабелла та Мірабелла.

Камалія усе ж таки змогла народити
Камалія усе ж таки змогла народити

У Мережі також виникали коментарі, що подружжя звернулося до сурогатної матері, а не хоче про це розголошувати через попередній сумний досвід. Однак, це виявилося неправдою.

Довгоочікувані доньки Камалії та Захура
Довгоочікувані доньки Камалії та Захура

Двійнята Алли Пугачової та Максима Галкіна

На відміну від попереднього подружжя, пара зірки естради Алли Пугачової та коміка Максима Галкіна не приховує, що Примадонна не народжувала зіркових двійнят самостійно, а звернулися до сурогатної матері. Вона виносила плід із заморожених раніше яйцеклітин співачки. Однак, решту деталей подружжя не розголошує.

Пугачова та Галкін зі своїми двійнятами
Пугачова та Галкін зі своїми двійнятами

Примітно, що їхні нащадки також з’явилися на світ 2013 року. Тоді Примадонні було 64 роки, а її чоловікові — 37.

У ЗМІ шириться новина, що подружжя Пугачової та Галкіна планують завести третю дитину, адже запас яйцеклітин Примадонни ще є.

Ліза та Гаррі - діти Примадонни та Галкіна
Ліза та Гаррі – діти Примадонни та Галкіна

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини