Хто з зірок-іноземців отримав українське громадянство: Хіменес-Браво, Суханов, обранець Падалко та інші

Минулого року, за оцінками незалежної агенції Henley & Partners, паспорт з тризубом посів 35-те місце у рейтингу міжнародної привабливості. Дізнайтеся, хто з зірок-іноземців вирішив стати громадянином України.

Для мільйонів людей паспорт з тризубом — справжня гордість. Чимало знаменитостей, які працювали в України не просто закохалися у нашу країну, а й вирішили стати повноправними громадянами.

Колумбієць за походженням, Ектор Хіменес-Браво, вважає за честь бути частиною нашої держави. Він понад 10 років прожив у нашому краї і проміняти його на будь-який інший не готовий.

Хто з зірок-іноземців отримав українське громадянство

Редакції сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що Олексій Суханов, який народився у росії, 2 роки чекав на те, щоб стати громадянином України. Ведучий зізнався, що відчував себе у душі українцем, але головний документ не міг отримати тривалий час. Все через перепони рф.

Хто з зірок-іноземців отримав українське громадянство

А ось коміку з Білорусії Євгену Сморигіну довелося навіть складати іспит, аби набути прав громадянина. За словами гумориста завдання були нетяжкими, але сам процес був тривалим. Стати українцем за документами шоумен хотів давно, тим паче, що на наших землях він знайшов собі дружину та привів у світ дітей.

Україно-венесуельський хореограф Амадор Лопес не приховував свого щастя, коли отримав наш паспорт. Танцюрист давно працював у нашій країні, але не одразу йому видали всі документи.

Хто з зірок-іноземців отримав українське громадянство

У 2004-му році свій статус резидента отримав і чоловік Марічки Падалко. При цьому на момент отримання документів, батьки Єгора проживали у росії. Він також був пов’язаний з цим краєм, але вирішив обірвати зв’язки.

Даніель Салем також не одразу отримав наш паспорт. Бувши юнаком, він мав підданство Лівану. Втім, у віці 28 років нарешті став повноцінним громадянином України. Нині зірковий чоловік в обороні держави, як і Соболєв.

Також тривалий час ходили чутки про те, що начебто актор Анатолій Пашинін, який тривалий час знімався у російських фільмах змінив свої документи на українські. Зірковий чоловік був добровольцем АТО, але знайти інформацію чи дійсно він попрощався остаточно зі своєю батьківщиною — немає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини