Рубрики: Шоу-бізнес

Тоня Матвієнко показала, як їй живеться у статусі переселенки у Європі: готова навіть піти у прибиральниці

Тоня Матвієнко — яскравий приклад жінки і матері, яка мусила полишити все, аби її дитина не бачила війну. Як живеться знаменитості за кордоном?

У грудні 2022-го року стало відомо, що понад 14,5 мільйона українців полишили свої домівки та виїхали за кордон. Такі дані опублікував уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець на своїй сторінці у Facebook.

У цю статистику потрапила і популярна співачка Тоня Матвієнко, яка полишила країну та з дочками поїхала шукати кращої долі у Євросоюзі. Здавалося, що ось те солодке життя з безкоштовним житлом, соціальними виплатами та європейською привітністю.

Тоня Матвієнко показала, як їй живеться у статусі переселенки у Європі

Втім, не все так просто. І хоч дружині Арсена Мірзояна добрі люди допомогли знайти помешкання, з роботою все дедалі складніше. Редакції сайту “Добрі новини” стало відомо, що ця знаменита білявка чесно розповідала про свої перспективи. Давати концерти та заробляти на виступах більше не виходить, адже впізнаваність знаменитість здобула саме в Україні і саме завдяки своєму колориту.

Антоніна восени минулого року навіть була готова стати до роботи прибиральниці, аби лише здобувати чесною працею кошти для своєї родини.

До речі, у сім’ї Мірзояна не було навіть власного бізнесу, а свої збереження вкладали у творчість та пісні.

Тоня Матвієнко показала, як їй живеться у статусі переселенки у Європі

Проте, Матвієнко це не заважає радувати свою дочку та показувати маленькій Ніні світ. Нещодавно співачка показала кадри з походу до музею з купою цікавих нестандартних експонатів. Туди українцям можна потрапити безкоштовно.

Нагадаємо, що мама Тоні зараз в Україні разом з зятем. Поки Арсен активно волонтерить та присвячує час благодійним виступам, артистка піклується про дім і з нетерпінням чекає повернення своєї рідні.

Поділитися