Перші українські красуні з “рогами”: ви не повірите, але чоловіки зраджують навіть їм – Сніжана Бабкіна й інші

Життя відомих зірок насправді не таке безхмарне, яким може спершу здаватись. Пригадуємо, кому з українських красунь чоловіки безсоромно зраджували

Хоча багатьом життя відомих зірок може здаватись простим і безтурботним, а стосунки – ідеальними та безхмарними, насправді іноді все абсолютно навпаки. Деякі знаменитості не полюбляють розповідати та показувати особисте життя, втім деякі деталі неможливо приховати. Пригадуємо найгучніші історії зрад. Б’ємось об заклад: багатьох вразить, що таким красуням можна зрадити.

Сніжана Бабкіна

Відомий український співак і колишній соліст гурту 5’Nizza свого часу розповів скандальну історію про те, як зраджував дружині. Дружина Бабкіна Сніжана знайшла у собі сили пробачити чоловікові зради з понад сотнею жінок. Ця історія неприємно приголомшила буквально кожного, хто про неї чув.

Сніжана Бабкіна зі своїм чоловіком Сергієм
Сніжана Бабкіна зі своїм чоловіком Сергієм

Сергій Бабкін розповідав, як на початку своєї сольної кар’єри у нього з’явився ритуал – після кожного концерту знаменитість випивав і мав близькість з жінками легкої поведінки. Дізнавшись про це, дружина одразу зібрала валізи та пішла геть від чоловіка, але пізніше таки вирішила повернутись.

Ніна Матвієнко

Народна артистка України з 1971 року живе в шлюбі з своїм коханим. За понад 50 років художник і митець Петро Гончар таки зрадив своїй дружині. Ніна Митрофанівна зізналась, що тоді усвідомила – контролювати коханого немає сенсу. Втім, без уваги цієї історії знаменитість не залишила.

Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром Гончаром
Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром Гончаром

Легендарна українська співачка поставила чоловікові ультиматум – якщо раптом зради повторюватимуться, то вона одразу вижене його з дому.

Ольга Горбачова

Відома українська співачка разом зі своїм чоловіком Юрієм Нікітіним виховує двох дітей і живуть душа в душу, проте так було не завжди. Раніше чоловік таки вскочив у гречку. Тоді зіркове подружжя розлучилось на декілька років. Подейкують, що ці два роки пройшли для Ольги Горбачової дуже важко.

Горбачова зі своїм чоловіком
Горбачова зі своїм чоловіком

Роман продюсера з іншою жінкою не приніс йому щастя. Врешті-решт Юрій Нікітін її покинув і висловив бажання бути лише з Ольгою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини