Рубрики: Шоу-бізнес

Зіркові переселенки у Європі: Тоня Матвієнко, Ольга Фреймут і Лідія Таран розповіли, як їм зараз живеться

Минулого року мільйони українців змушені були полишити дім. Навіть зіркові особи мусили емігрувати та починати все з нуля. Як живуть відомі переселенки — дізнайтеся у матеріалі.

Сьогодні всі українці тою чи іншою мірою стали знедоленими через війну. Багатьом не допоміг навіть зірковий статус зберегти свій комфорт, аби продовжити вести свій звичний спосіб життя.

Тоня Матвієнко зіштовхнулася з цілим ворохом проблем, поїхавши з дочками у Європу. Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, як дружина Мірзояна розповідала, що у Британії, де тривалий час мешкала співачка, роботи на сцені для неї було. Отримувала зірка грошову допомогу.

Зіркові переселенки у Європі

Україну полишити довелося і Лідії Таран. Разом з дочкою ведуча виїхала до маленького містечка у Франції. Є інформація про те, що знаменитість жила у домі місцевої родини. Аби дістатися роботи, треба їхати електричкою. Як розповідала зірка, з транспортом часто бувають проблеми, через часті страйки тутешніх мешканців. Нещодавно колишня Доманського повідомила, що займається власним навчанням та є студенткою французького ВНЗ.

Зіркові переселенки у Європі

Розчарувалася у Європі і Ольга Фреймут. До речі, журналістка задовго до війни жила і працювала у Лондоні. Та зараз у неї геть інший погляд на все закордонне:

“…тільки тепер, коли пожила в Лондоні, розумію, що найкраще — в Україні”, — поділилася зірка.

Зіркові переселенки у Європі

Колишня ревізорка поскаржилася, що там на чужині вона почала втрачати себе. Втім вертатися назад додому ще зарано. На руках у знаменитості зараз двійко зовсім маленьких діток, яким 5 і 6 років. Старша дочка Злата також поза межами України.

Нагадаємо, що тривалий час в далечі від Батьківщини жила і Джамала, виїздила з України Камалія, навіть Тіна Кароль також покидала домівку.

Поділитися