“Тримаємо стрій”: Лілія Ребрик з оптимізмом розповіла, коли настане Перемога України та з ким об’єднаємося

Сьогодні всі українці чекають на головне: на нашу тріумфальну та історичну Перемогу. Зірка телебачення Лілія Ребрик сказала своє слово на цю тему.

Популярна зірка Лілія Ребрик опублікувала підбадьорливу сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі. Ведуча висловилася стосовно перемоги та зазначила, що скоро всі родини об’єднаються.

“Тримаємо стрій, українці! Стоїмо і вистоїмо. Ми щиро віримо, що дуже скоро настане наша очікувана Перемога! І всі родини об’єднаються”, — написала дружина Андрія Дикого.

Лілія Ребрик з оптимізмом розповіла, коли настане Перемога України

Таку оптимістичну публікацію вона додала зі сторінки свого фонду. Фонду Лілії Ребрик, який вона започаткувала разом з чоловіком ще минулого року. За словами знаменитості, на початку війни її спіткав дуже розгублений стан. Проте, згодом сили повернулися і ведуча вирішила попрацювати над новим дітищем. Спільно з обранцем реалізували ідею допомоги всім, хто почувається і є знедоленим від війни.

Зірка не приховує, що зусилля витрачаються просто титанічні: постійно треба робити запити підприємцям, шукати небайдужих меценатів та просто людей, які готові віддати хоч 10 гривень. А ще потрібно збирати посилки, готувати звіти і ще багато виконати операційних задач.

“Це — лише сота частина титанічної праці із пошуку допомоги тим, хто її потребує! І йдеться не тільки про наш фонд, а про всіх, хто зараз допомагає людям. Захоплюємось тими, хто став на шлях благодійності — їхній силі духу, їхньому бажанню допомогти! І… працюємо, працюємо, працюємо!”, — зазначає Лілія.

Нагадаємо, що не лише Ребрик очолює власний благодійний фонд. Тіна Кароль також активно допомагає українцям силами своєї громадської організації. Вдалося придбати потужні генератори для місцин, які через ворожі обстріли лишилися електроенергії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини