Алла Мазур показала стрункі ноги, підтягнуту талію та обличчя без зморшок: довела, що молодість у 57 триває

Популярна ведуча Алла Мазур показала свої нові світлини в Інстаграмі та вразила прихильників. Як зірці вдається утримувати таку гарну форму у 57 років?

Алла Мазур стала справжньою улюбленицею багатьох українців. Вона підкорила всіх своїм професіоналізмом та вродою. Зірка за 3 роки стане 60-річною ювіляркою, але у це неможливо повірити, адже виглядає ведуча дуже моложаво.

Алла Мазур зі шкільних років зацікавилась журналістською діяльністю
Алла Мазур довела, що молодість у 57 триває

У чому секрет молодості Алли Мазур?

Знаменитість не соромиться знімати обличчя крупним планом, а також носити сміливі сукні. Перед Новим роком вона з’явилася перед об’єктивом у новому костюмі, де було видно підтягнуті ноги у стильних черевиках.

Прихильники не шкодували компліментів Аллі. Також вражає фанатів, як дикторці вдається зберігати обличчя таким підтягнутим. Сама Мазур своїх секретів не видає: більше того, неможливо побачити її світлини з косметології чи салону краси. Втім, відомо, що після онкохвороби дикторка змінила повністю вій образ не без допомоги професіоналів.

Крім цього відомо, що знаменитість веде здоровий спосіб життя, не зловживає вечірками та застіллями, балансує роботу і відпочинок.

Багато часу приділяє зірка дозвіллю з сином Артемом. Цей жвавий хлопець не дає популярній мамі сумувати! Як розповідала Мазур, вона намагається також в усьому шукати позитивні емоції і підтримувати гарний настрій. Ну, і її день не починається без руханки та зарядки, а перед сном ведуча намагається налаштовувати себе на гарний лад, згадуючи все те добре, що сталося з нею за весь день.

Нагадаємо, що достеменно не відомо, чи живе Алла разом зі своїм обранцем, якому подарувала сина. Зірка категорично відмовляється говорити на цю тему, мотивуючи тим, що чоловік — особа не публічна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини