Рубрики: Шоу-бізнес

Невгамовність, хист до музики та інші риси: що діти Осадчої, Бабкіна, Полякової успадкували від своїх батьків

Український шоубізнес сповнений не лише талановитими артистами, а і їхніми зірковими дітьми. Розповідаємо, у кого вдались нащадки популярних знаменитостей

Для турботливих батьків діти – найкраще, що було в їхньому житті. Представники шоубізнесу не є виключенням, адже попри завантаженість робочого графіку вони виховують маленьких людей. Заради своїх нащадків зірки готові на все. Пригадуємо, як виглядають діти відомих українських артистів та у кого вони вдались характером і здібностями.

Катерина Осадча

Відома українська телеведуча виховує трьох дітей – старший син Ілля від попереднього шлюбу та двоє молодших синів від Юрія Горбунова. Нещодавно середня дитина зіркової пари Іван святкував свій шостий день народження. З цієї нагоди Катерина Осадча розповіла про характер їхнього сина.

Як виглядає син Катерини Осадчої та Юрія Горбунова

За словами телеведучої, Іван все більше стає схожим на обох своїх батьків. Так, наприклад, від Юрія Горбунова він успадкував любов до порядку, а від своєї мами – невгамовність і непосидючість.

Сергій Бабкін

Колишній соліст популярного гурту 5’nizza, а тепер – сольний виконавець, Сергій Бабкін загалом має чотирьох дітей. Зі старшим сином від першої дружини артист, ймовірно, не підтримує зв’язку, а троє молодших дітей, один з яких – названий, він виховує разом з дружиною Сніжаною.

Діти Сергія та Сніжани Бабкіних

Таланти й захоплення діти успадкували від свого артистичного батька – вони відвідують музичну школу, полюбляють співати та займатись творчістю. Ба більш, у мирні часи нащадки Бабкіна часто супроводжували його на різні талант-шоу.

Оля Полякова

У відомої української співачки є дві доньки, яких вона народила від свого чоловіка Вадима Буряковського. Знаменитість виховує молодшу доньку Алісу та старшу Машу, яка успадкувала матусин талант. Полякова молодша нині навчається за кордоном, у Великобританії.

Оля Полякова зі своїми доньками

Влітку стало відомо, що Маша вступила до лондонського музичного коледжу, де почала гризти граніт творчої науки. До того ж до початку повномасштабної війни зіркова донька вже записувала власні пісні у складі гурту “Шви”.

Поділитися