Акторки “Величного століття” в гримі та без: який вигляд має Хюррем Султан та інші зірки серіалу в житті

Серіал "Величне століття: Роксолана" підкорив мільйони глядачів у цілому світі, але мало хто бачив, як виглядають зірки серіалу без своїх костюмів та гриму.

Хюррем Султан

Головна роль дісталася Мер’єм Узерлі. Дівчина чудово передала кожну емоцію головної героїні, яка була улюбленицею Султана Сулеймана. Її харизма підкорила не лише прихильників серіалу, але й режисерів та всю знімальну групу. В останніх сезонах серіалу її замінили на іншу акторку, бо Мер’єм завагітніла і покинула зйомки серіалу.

Мер'єм Узерлі в серіалі та реальному житті
Мер’єм Узерлі в серіалі та реальному житті

Махідевран Султан

За сюжетом, Махідевран Султан стала першою засекі Сулеймана, що народила для нього первістка. Акторкою, що зіграла скандальну жінку стала Айсан Нур Феттахоглу. Перед початком своєї акторської кар’єри, вона була звичайною працівницею банку, але вирішила раз і назавжди змінити своє життя. На роль її запросили у 2011 році і акторка з радістю прийняла таке запрошення.

Як виглядають зірки Величного століття у реальному житті
Як виглядають зірки Величного століття у реальному житті

Нігяр Калфа

Цю героїню зіграла Філіз Ахмет. За словами акторки, їй знадобилось дуже багато часу, щоб зрозуміти емоції своєї героїні. Вона прочитала багато історичних розповідей про зовнішність та характер Нігяр, перед тим як приступити до зйомок у серіалі. Саме завдяки такій великій підготовці, Філіз змогла дуже точно та влучно передти кожну емоцію та рух її героїні.

Крім цього, акторка тепер повністю знає життєвий шлях Ніряг Калфи: як вона потрапила до Сулеймана, чим займалась, як жила і ще багато інших подробиць. Сама Ахмет дуже вдячна за такий безцінний досвід зйомок в культовому серіалі про Султана Сулеймана та все, що відбувалося в його палаці.

Зірки Величного століття без гриму
Зірки Величного століття без гриму

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини