Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається зараз єдиний син Алли Мазур: в журналісти слідом за мамою не подався

Син Алли Мазур став не менш популярним за свою неньку. Дізнайтеся, як виглядає нині хлопець та у чому він вже переплюнув свою відому матусю.

У 2008-му році ведуча ТСН Алла Мазур вперше стала мамою. Для знаменитості це була перша і така бажана вагітність. Доля подарувала їй чудового малюка, якому дали красиве ім’я Артем.

Світлинами карапуза просто замиловувалися фанати дикторки. Хлопчик народився здоровеньким, міцненьким і таким же симпатичним, як і його ненька. Зростала дитина не по днях, а по годинах. Він був з малих років у центрі уваги телевізійних камер, а його матуся не приховувала: синок дуже талановитий.

Як виглядає і чим займається зараз єдиний син Алли Мазур

Ще у молодшій школі він пробував різні хобі, а підрісши, взагалі кермував гелікоптером. Політ подарували Аллі, але вона вирішила побалувати свого дорого Тьому. Він був просто у захваті, адже раніше вже демонстрував любов до екстремальних видів спорту, ганяючи несамовито на самокаті.

Сама ж пані Мазур розповідала, що її малий ще й справжній модник. Проте, про його батька не говорить ні слова. Зірка зізнавалася, що чоловік, хоч і непублічна особа, але не політик та не олігарх. Єдине, що відомо — це прізвище сина ведучої: Бондаренко.

Як виглядає і чим займається зараз єдиний син Алли Мазур

Причина такого мовчання дуже проста. Дикторці не сподобалася надмірна увага для її особистого життя, а ще плітки, які почали з’являтися серед її глядачів.

Тривалий час їй приписували роман з колегою, телевізійником, Робертом Опалеником. Втім, ця інформація виявилася непідтвердженою. Знаменитості ж не коментують свої стосунки, проте їх вже бачили на світських заходах.

Нагадаємо, що нині Алла Мазур все ще носить статус незаміжньої жінки та утримується від дискусії про свій шлюб.

Поділитися