Олег Винник показав, які зачіски можна робити з універсальним боб-каре: наймодніша стрижка сезону 2023

Популярний співак Олег Винник носить вельми нетипову, як для чоловіка зачіску. Артист показав, наскільки йому пасує довге волосся та що з ним можна зробити.

Сміливий Олег Винник, як справжній рокер йде проти правил. Замість того, аби слідувати моді та стереотипному уявленню про чоловічі стрижки, артист відпустив собі довге каре і не зраджує своєму стилю вже чимало років.

Зазвичай співак носить традиційний варіант цієї зачіски у класичному форматі: охайне розчесане та розпущене волосся. Пробував додати різноманіття у свій образ знаменитість за допомогою чубчика.

Втім, можна було також побачити виконавця і з заплетеними пасмами, і з довшим виглядом своєї шевелюри.

Олег Винник показав, які зачіски можна робити з універсальним боб-каре

Цікаво, що такий стиль обрав собі Олег ще у молодості. Редакція сайту “Добрі новини” знайшла архівні знимки Головного вовка країни, де він підстрижений за останньою модою тих років.

Олег Винник показав, які зачіски можна робити з універсальним боб-каре

До речі, Винник не так відрізняється любов’ю до змін, як його бек-вокалістка Таюне. Співачка тривалий час носила коротке волосся та зухвалі сукні. Згодом її стиль трансформувався та вона вирішила відпустити довгі кучері. Також стала уникати співачка чітких ліній у зачісках, довірившись своїй внутрішній енергії. Прихильники відзначили, що артистка після цих змін стала виглядати молодшою.

Та як виглядає ця сценічна пара нині — важко сказати, адже обидва зникли з публічного простору, переїхавши у розпал війни за кордон. Представники цих селебріті розповіли, що з України довелося виїхати через стан здоров’я Головного вовка країни.

Нагадаємо, що Олег Винник ймовірно і досі знаходиться у Німеччині. Про його від’їзд стало відомо ще минулого року. Чи поліпшилося його самопочуття — не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини