Рубрики: Шоу-бізнес

Ольга Сумська показала останні знімки своєї мами та розповіла, чому її не стало: “На фоні подій” (ФОТО)

Українська акторка Ольга Сумська не приховує свого суму за мамою, якої немає вже рік. Зірка показала останні фото та розповіла про свої почуття у день пам'яті своєї неньки.

Ольга Сумська минулого року пережила надважкий лютий. Поки за вікном йшла війна, її мама відійшла на той світ. Зірка ще у 2022-му розповідала про те, як складно було навіть просто поховати рідну людину. У столиці не працювало фактично нічого.

Знайти ритуальну службу, яка б могла оперативно допомогти було дуже складно. Тільки після того, як знаменитість опублікувала інформацію на сторінках своїх соціальних мереж, добродії знайшлися.

Ольга Сумська показала останні знімки своєї мами

Чому не стало мами Ольги і Наталії Сумських?

Матері акторок на початку повномасштабного вторгнення вже було 88 років. За словами Ольги вона пережила Другу світову війну і, коли почула, що у рідній Катюжанці знову стоять танки, не могла прийти у себе.

Серце літньої жінки не витримало і вона пішла у небуття. Її молодша дочка досі не може пережити втрату, а, коли все сталося, картала себе, бо не проводила багато часу з рідною людиною в її останні дні.

Крім цього, Сумська зазначила, що на прощанні не було її сестри. Чому так склалося — достеменно не відомо, адже знаменитість утримується від подробиць сімейних чвар, проте зазначає, що для неї таке обговорення є болючим. У коментарях прихильники щиро співчувають втраті:

  • “Бідолашна жінка, мабуть, на фоні подій не змогла бідолаха пережити. Хай земля буде пухом”
  • “Щиро співчуваю вам. Царство небесне вашій матері”
  • “Царство небесне Ганні Іванівні! Вона неймовірно любила своїх дітей. Ради них пожертвувала театром, і була щаслива поряд з дітьми й онуками!”

Нагадаємо, що Ольга і Наталія не спілкуються вже тривалий час. Старша з Сумських розповідала, що вона не розуміє, як її рідня може зніматися у проєктах, які демонструються в рф. Про життя сестри вона дізнається із соціальних мереж.

Поділитися