Рубрики: Шоу-бізнес

Хто зі знаменитих чоловіків не полишив Україну попри статус та зв’язки: Мірзоян, Горбунов, Пономарьов та інші

Сьогодні чимало українців виїхало за кордон і законними, і не законними способами. Дізнайтеся, хто з зірок попри статус, славу і популярність таки лишився в Україні.

Війна змінила наші життя кардинально і ніхто не був готовий до того, що все враз перевернеться. Багато українців почали життя з чистого аркуша, після 24 лютого 2022-го року, переїхавши в іншу державу.

Виїздили навіть чоловіки. Проте, вдома лишилося чимало знаменитостей, які вирішили не віддалятися від своєї Батьківщини. Навіть за наявності такої можливості. Наприклад, Григорій Решетник, який є батьком трьох дітей, в евакуацію їхав у Франківськ.

Хто зі знаменитих чоловіків не полишив Україну

Не полишив дім і Олександр Пономарьов, і Дзідзьо. Навіть у такі буремні часи вони планують виступи заради допомоги знедоленим українцям. Хоча є інформація, що на четвертий місяць війни Михайло Хома таки полишив Україну.

Арсен Мірзоян — у числі тих, хто не виїхав у Європу. Чоловік взагалі заявив, що буде зустрічати ворога зі зброєю у руках. Згодом стало відомо, що артист активно волонтерить та навіть пригадав, як лагодити автівки.

Хто зі знаменитих чоловіків не полишив Україну

Проте, співак все ж таки виїздить за кордон. Його запрошували давати благодійні виступи. Та є ще одна причина, чому знаменитий чоловік хапається за будь-яку можливість побувати у чужих землях, і це — кохана дружина Тоня. Артистка виїхала разом зі своїми дочками. Маленька Ніна дуже рідко бачила свого тата, але всі миті були просто дорогоцінними.

Хто зі знаменитих чоловіків не полишив Україну

Не полишив країну і Віктор Павлік. Чоловік Каті Репяхової ще на початку війни проводив милу у далеку подорож до своїх родичів в Ізраїль. Сам він тут давав благодійні виступи і цю справу не полишає і нині.

Юрій Горбунов також поруч зі своєю родиною вдома. Він продовжує займатися своєю медійною кар’єрою. Крім цього також займається благодійністю. Його ж дружина Катя присвячує себе проєкту з пошуку зниклих.

Поділитися