“Мій дідусь”: молода дружина Віктора Павліка – Катерина Реп’яхова привселюдно висміяла свого чоловіка

Катерина Реп'яхова разом зі своєю сім'єю зараз перебуває на відпочинку у Карпатах та показує прихильникам свій відпочинок з Віктором Павліком.

Дружина Віктора Павліка є засновницею бренду одягу для дітей. Крім того, що вона займається бізнесом, дівчина любить подорожувати та ділитися з прихильниками подробицями свого особистого життя, а прихильники з радістю за цим спостерігають.

Під час повномасштабної війни в Україні, дружина Павліка гастролює з ним по всій Україні, де в чоловіка заплановані концерти. Дівчина показує не лише своє життя, але й розповідає про свого чоловіка. Днями вона показала одну з смішних звичок Віктора Павліка. Як виявилося, чоловік після використання пакетів миє їх вдома під водою. Така новина розсмішила прихильників та підняла настрій користувачам Мережі.

Цього разу пара відпочиває в Карпатах, чим Катерина обов’язково була змушена поділитись з усіма. Вона опублікувала фото, на якому привселюдно назвала свого чоловіка дідусем. На фото Віктор Павлік позує з лижами в руках на фоні будинку з балкончиками, на одному з яких видніється прапор України.

Дружина Віктора Павліка назвала його дідусем
Дружина Віктора Павліка назвала його дідусем

“Мій красень, мій дідусь”, – написала дружина Павліка.

Трішки пізніше, Реп’яхова опублікувала смішну ситуацію з їхнього життя. Перед походом до магазину дружина запитала в Павліка, чи купити для нього кукурудзу. Чоловік відповів їй, що ні, бо він такого не їсть, а коли Катерина вийшла з стаканчиком кукурудзи, то чоловік залюбки взявся куштувати щойно придбану смакоту.

“Та деее, я таке не їм”, – сказав Віктор своїй коханій.

Катерина привселюдно висміяла свого чоловіка
Катерина привселюдно висміяла свого чоловіка

А через 10 секунд вже стояв з стаканчиком смачненьої кукурудзи.

Знімок екрану зі сторінки Катерини
Знімок екрану зі сторінки Катерини

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини