Олена Мозгова показала всіх своїх дітей від різних чоловіків: дочка від Пономарьова — найвродливіша?

Олена Мозгова — щаслива мама трьох чудових доньок. Дізнайтеся, як виглядають наступниці цієї впливової зірки, від кого вони народилися і де мешкають зараз.

Популярна та сильна Олена Мозгова віртуозно поєднала кар’єру та материнство. Доля дала їй тричі у житті відчути радість материнства.

У стосунки з Олександром Пономарьовим вона прийшла вже з дитиною від колишнього. Співак добре прийняв дочку обраниці, яку звати Зоєю, але все одно пара мріяла про спільного малюка.У 1998-му році Всесвіт подарував ці парі велику радість: дочка Миколи Мозгового стала вагітною. Щастю не було меж.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод привітали свою донечку з днем народження
Олена Мозгова показала всіх своїх дітей від різних чоловіків

Народилася також донечка, якій дали красиве грецьке ім’я, яке перекладається, як “благородна”. Редакції сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що Євгенія Олександрівна, як і її старша сестра, мешкає не в Україні. За кордоном Женя Пономарьова працює, а ось чи змогла обзавестися там родиною — не відомо.

Олена Мозгова показала всіх своїх дітей від різних чоловіків

Її відома ненька скаржиться, що давно не бачила своїх рідних пташенят черед локдаун та війну, і дуже сумує за ними. Проте, розраджує найменша донечка, яка народилася у третьому шлюбі Мозгової. Батьком дитини став співак Девід Аксельрод, відомий також під своїм справжнім ім’ям — Володимир Ткаченко. Дівчинці дали красиве ім’я, яке має відображення в українській культурі та історії. Найменшу дитину назвали Соломією. Вона зараз з мамою у Києві.

Цікаво, що старші діти кликали матусю в евакуацію, розуміючи наскільки небезпечно у столиці. Втім, Олена вирішила лишитися на Батьківщині.

Нагадаємо, що Олена Мозгова нещодавно опинилася у лікарні та навіть проходила операцію під наркозом. Все минулося добре і зірка публікувала світлини прямо з ліжка у клініці. Щоправда, про проблеми зі своїм здоров’ям вона не стала розповіла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини