Алла Мазур показала фото, які видали все про стосунки з чоловіком: ніжні обійми з колегою більше не приховує

Алла Мазур воліє тримати подробиці свого особистого життя у секреті. Втім, у мережі спливли світлини, які видали її з головоюю

Теледіва Алла Мазур не любить розповідати про своє особисте життя. Зірці не сподобалася надмірна увага після народження її сина Артема і тому любовні теми стали табу №1 у розмові з нею.

Втім, у мережі тривалий час зірку підозрюють у романі з її колегою, Робертом Опалеником. Знаменитостей бачили разом на світських заходах, але прямих коментарів про стосунки жоден ще не дав. А нещодавно у Facebook спливли особисті світлини ведучої, де видно, як вона проводить час зі своїм колективом з каналу.

Алла Мазур показала фото, які видали все про стосунки з чоловіком

Телевізійник буквально не відходить від Алли, а на одному з фото обіймає її прямо за столом. Мазур вирішила не робити ніяких дописів з цього приводу і традиційно ухилилася від розповіді про свій сімейний стан та романи з колегами.

До речі, Роберта фанати дикторки ТСН вважають можливим батьком її сина Артема. Чимало хто порівнював зовнішність чоловіка з хлопчиком, знайшовши дивовижні співпадіння. Проте, у цю майже досконалу теорію не вписується одне: на шкільному бейджику малечі, який випадково засвітила ведуча у мережі, помітно прізвище. І це далеко не Опаленик.

Алла Мазур показала фото, які видали все про стосунки з чоловіком

Артем Бондаренко — ось, як числиться у школі дитина Алли Мазур. Прізвище, до речі, дуже поширене в Україні, тож справжнього тата карапуза вичислити не так вже й просто, тим паче, що за словами знаменитості, чоловік, якому вона наважилася подарувати дитину — персона не публічна, не задіяна у політиці та не має чималих статків.

Нагадаємо, що офіційно Алла Мазур носить статус неодруженої жінки. У неї є немала родина та рідний брат.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини