Дві доньки Ольги Сумської з різними долями і зовнішністю: Ганна Борисюк і Тоня Паперна наче з різних сімей

Ольга Сумська — щаслива мама двох донечок. Втім, сестри між собою зовсім не схожі. Про дівчачу долю, їхні погляди та стосунки дізнайтеся далі у матеріалі.

Дві дочки. Дві різних долі. Ольга Сумська свого часу стала мамою двох чудових дівчаток. Тоня і маленька Аня змогли порозумітися навіть попри велику різницю у віці у 12 років.

З дитинства вони були різними. І зовсім не тому, що старшенька народилася у шлюбі з Євгеном Паперним, а молодша — з Віталієм Борисюком. Антоніна виросла яскравою білявкою, яка у юності ще знала, чого хоче від життя. Закінчивши школу, вона пішла стопами батьків і також вступила до театрального. Щоправда, не в Україні.

Ольга Сумська з чоловіком та молодшою донькою
Дві доньки Ольги Сумської з різними долями і зовнішністю

До речі, Анна також навчається театральній майстерності і вже навіть була на червоному хіднику разом з матусею. Втім, творчу долю сестри дівчина не поспішає повторювати і не просто тому, що у дівчат різний типаж.

Минулого року стало очевидно, що навряд чи сестри зможуть тепер бодай просто побачитися, адже Тоня Паперна вирішила лишитися у москві. Більше того, вона досі не висловилася стосовно війни в Україні, хоча й тут у неї проживають всі близькі. Примітно, що свою сторінку артистка приховала від користувачів з нашої країни та обмежила навіть функцію коментування. Навіть Ольга Сумська перестала взагалі коментувати стосунки зі старшою дочкою.

Ольга Сумська розповіла про спілкування з донькою з росії
Дві доньки Ольги Сумської з різними долями і зовнішністю

Натомість Анна обрала лишитися з родиною у Києві. Дівчина стикнулася тут не лише з обстрілами, повітряними тривогами та іншими складнощами війни, а і з такою стороною життя, як похорони. Річ у тім, що наприкінці лютого у засвіти відійшла її бабуся. Ховали з рідними, ризикуючи власним життям.

Нагадаємо, що з Тонею Паперною давно не спілкується і її рідна тітка Наталія Сумська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини