Рубрики: Шоу-бізнес

Наталія Мосейчук, Алла Мазур чи Марічка Падалко: хто з них перший вийшов в ефір ТСН і тримає рейтинги досі

Телевізійна Служба Новин – одне з найвідоміших українських новинних шоу. Пригадуємо, хто з незмінних телеведучих каналу найдовше працює у команді ТСН

Вже багато років українці дізнаються про останні події у країні та світі зі свіжих випусків ТСН. Незмінними ведучими телевізійного шоу є Алла Мазур, Наталія Мосейчук та Марічка Падалко. Пригадуємо, хто з цим зірок українського телебачення та журналістики найдовше працює у Службі Новин.

Алла Мазур

Легенда українського телебачення народилась та виросла в родині медиків, але, попри поширений стереотип, пов’язала своє життя із зовсім іншою професією. Ще за шкільних часів Алла Мазур розпочала шлях у журналістиці, що в майбутньому дало свої плоди. У 1990-х роках знаменитість почала працювати на телебаченні.

Алла Мазур стала першою в історії ТСН ведучою шоу

Що стосується роботи на ТСН, то знаменитість увійшла в історію сучасної української журналістики. Алла Мазур 1997 року вийшла в перший ефір програми. Сьогодні зірка веде щотижневу інформаційно-аналітичну програму “ТСН. Тиждень”.

Наталія Мосейчук

Відома українська журналістка й телеведуча туркменського походження почала кар’єру на телебаченні на початку 1990-х років. Спершу Наталія Мосейчук працювала на Житомирському телебаченні, а врешті перебралась до столиці.

Скільки Наталія Мосейчук працює на ТСН

Наприкінці літа 2006 року знаменитість почала працювати на телеканалі “1+1”. Спершу Наталія Мосейчук була ведучою ТСН, а пізніше почала вести власне шоу “Приховане життя” про публічну і непублічну сторони життя відомих політиків.

Марічка Падалко

Відома українська телеведуча потрапила на телебачення випадково. У цьому знаменитості допомогла її подруга, спортсменка Лілія Подкопаєва. Коли до олімпійської чемпіонки зі спортивної гімнастики приїхали телевізійники, Падалко з ними випадково розговорилась і зрозуміла, що може бути корисною – завдяки доступу до Інтернету та знанням іноземної мови вона могла швидше отримувати потрібну журналістам інформацію.

Марічка Падалко наприкінці 1990-х років пов’язала своє життя з журналістикою

Працювати на телеканалі “1+1” знаменитість почала 2002 року. Тоді Марічка Падалко вийшла в ефір шоу “Проспорт”. Вже через 4 роки журналістка спробувала себе ведучою “ТСН”. Відтоді з кріслом новинного шоу Марічка Падалко не прощається.

Поділитися