Рубрики: Шоу-бізнес

Як змінився син Тіни Кароль, який виріс в іншій родині без мами і тата поруч: став гордістю поп-діви і України

Відома українська співачка Тіна Кароль після смерті свого чоловіка самостійно виховує сина Веніаміна. Як сьогодні виглядає нащадок артистки та її коханого і де живе?

Тіна Кароль, відома українська співачка, є не лише успішною артисткою, але й люблячою мамою. У шлюбі зі своїм покійним чоловіком Євгеном Огіром знаменитість народила сина Веніаміна. Нині юнакові вже 14 років, а живе та навчається він за кордоном. Син Тіни Кароль давно мешкає у Великобританії, куди час від часу до нього навідується зіркова мама.

Втім, часто Веніамін приїжджає і в Україну. Так, наприклад, на Різдво син відомої української артистки приїхав додому. Хоча й бачиться зіркова родина не так часто, як би того хотілось обом, на важливі свята Тіна Кароль і Веніамін Огір намагаються бути разом.

Як сьогодні виглядає єдиний син відомої української співачки Тіни Кароль Веніамін Огір

Син артистки нині навчається у престижній британській школі, де встиг досягти чималих успіхів. Одного разу Тіна Кароль розповіла своїм шанувальникам, що у навчальному закладі заслуги Веніаміна Огіра відзначили спеціальним листом-подякою. Крім того, знаменитість розповіла, що й у річному табелі її сина стоять виключно високі бали.

Хоча й для Тіни Кароль рішення відпустити свою дитину за кордон було непростим, зробила вона це не просто так. Знаменитість не приховує, що бажає для свого сина лише всього найкращого, а тому й влаштувати Веніаміна до престижної школи вирішила для того, щоб хлопець здобув найкращу освіту та мав змогу вступити до передових світових університетів.

Веніамін Огір сьогодні живе й навчається далеко від своєї мами Тіни Кароль

До слова, у британській школі у Веніаміна Огіра є можливість мешкати у гуртожитку для іноземних учнів. Втім, коли Тіна Кароль прийняла рішення віддати сина навчатись за кордон, вона знайшла йому інше місце для проживання. Так, юнак живе разом з українською родиною емігрантів.

Поділитися