Олена-Крістіна Лебідь показала, як наречений Розенко слідкує за тим, щоб вона не з’їла зайвого (Відео)

Олена-Крістіна Лебідь може запросто похизуватися своєю фігурою, але мало хто знає, як саме вона досягнула такого результату. Зірка вирішила розкрити правду.

Відома українська телеведуча і справжня зірка Нового каналу Олена-Крістіна Лебідь з початком повномасштабного вторгнення почала активніше вести свої соціальні мережі. Зірка часто публікує ролики розважального характеру для того, щоб підняти своїм прихильникам настрій у цей непростий час і в неї це дуже добре виходить.

Варто зазначити, що дівчина дуже добре виглядає, а її фігура взагалі не залишає зайвих коментарів. У своєму віці телеведуча дуже струнка та підтягнута. Неозброєним оком видно, що вона слідкує за собою і займається спортом. Також відомо, що зірка не їсть м’яса.

Олена-Крістіна Лебідь розкрила секрет своєї фігури
Олена-Крістіна Лебідь розкрила секрет своєї фігури

В одному зі своїх постів Олена-Крістіна вирішила поділитися жартівливим лайфхаком про те, як потрібно тримати себе в тонусі. На відео зірка сидить на багажнику автомобілю поїдаючи зефірне тістечко. Після цього у кадрі з’являється рука її чоловіка зі скакалкою і він починає лупцювати Лебідь за те, що вона їсть солодке.

“Швидкий спосіб схуднення — це скакалка, але лише в тому випадку, якщо лупцювати нею людину, яка жере!”, – жартівливо написала Крістіна.

Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як їй вдалося схуднути
Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як їй вдалося схуднути

Прихильники зірки в коментарях жарт оцінили. Користувачі Мережі похвалили Олену-Крістіну за відмінну фігуру та зауважили, що їй точно не потрібно худнути. Також фанати телеведучої почали дописувати свої версії:

  • “З моїм апетитом я б і скакалку з’їла!”‘
  • “Якщо зв’язати руки скакалкою, то людина їсти також не зможе”,
  • “Візьму на замітку!!!”,
  • “Це ідеальний варіант для лінивих дуп!”,
  • “Як завжди — з гумором, перчинкою і шармом. Це розрив, ви краща!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини