Рубрики: Шоу-бізнес

38-річний Остапчук став “пупом землі” для 23-річної Полтавської: включила беззвучний режим для всіх, крім Вови

Володимир Остапчук і Катя Полтавська відносно нещодавно стали парою та офіційно оголосили про стосунки. Як зараз побудовано їхнє життя і чому обраниця шоумена "замьютила" навідь рідну неньку?

Володимир Остапчук цього року зустрів своє кохання: 22-х річну блогерку Катю Полтавську. Пара майже одразу з’їхалася і стала жити разом. Шоумен свою милу не відпускає ні на секунду: спільно відвідують світські заходи, проводять дозвілля, подорожують. Всі найщасливіші моменти одразу потрапляють в Інстаграм.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська

Там же у популярній мережі спливли ще одні цікаві подробиці. Виявляється у коханої шоумена дуже цікавий підхід до спілкування. Вона вимкнула звук на прийом майже всіх чатів в месенджері Телеграм і навіть з мамою спілкується через цей режим. Повідомлення — на “беззвучному”, дзвінки також у тиші. Зірка інтернету навіть показала скріншот переписки, де дійсно висить відповідний значок.

Катя Полтавська показала, як увімкнула беззвучний режим

Та є лише один чоловік, повідомлення від якого Катерина готова отримувати у будь-який час. Це, розуміється, Володимир Остапчук.

Сплив ще один цікавий момент про життя Полтавської. Виявляється у своїй сім’ї з батьками вона спілкується виключно українською. З рідною ненькою з російської перейшла на нашу минулого року, а з татом, виявляється, нею говорить з самого дитинства. Нині публікації на її сторінці в Інстаграмі також солов’їною.

Сам же Остапчук також балакає державною. До повномасштабного вторгнення у нього могли проскакувати публікації мовою нашого північного горе-сусіда, але після 24-го лютого популярний чоловік повністю українізувався.

Нагадаємо, що до стосунків з Катериною Полтавською, у Володимира Остапчука був шлюб з Христиною Горняк. Це була його друга дружина, до відносин з якою шоумен був одруженим з Оленою Войченко.

Поділитися