Рубрики: Шоу-бізнес

“У класичній родині я себе не бачу”: Клопотенко зізнався, чому не спішить одружуватись та якою буде його сім’я

Відомий український кулінар і ресторатор Євген Клопотенко раніше розповідав про своє ставлення до стосунків. Тепер знаменитість висловився про створення родини

Євген Клопотенко, відомий український кулінар і ресторатор, попри свою популярність і славу, не спішить одружуватись і створювати родину. Знаменитості часто ставлять запитання, чому він залишається самотнім і так неохоче ділиться подробицями свого особистого життя. Одного разу Клопотенко вирішив розставити всі крапки над “і” та пояснив, що насправді він не може будувати стосунки в їхньому класичному розумінні.

Ресторатор розповів, що він почувається комфортно тільки у тому випадку, коли перебуває у вільних стосунках. За словами кулінара, він не може жити постійно лише з однією жінкою. Ба більше, тоді знаменитість зізнався, що він взагалі не проти, якщо у стосунках з’являється третя людина. Євген Клопотенко зазначив, що навряд зможе прожити все життя з однією людиною.

Тепер же зірка “МастерШефу” вирішив поділитись зі своїми шанувальниками роздумами про те, якою він бачить свою майбутню родину. Знаменитість розповів, що класичний варіант сімейних стосунків – точно не для нього. Найкомфортнішими для Клопотенка будуть вільні взаємини, коли його дружина розумітиме та усвідомлюватиме його позицію та бажання мати власний, окремий світ.

Євген Клопотенко розповів, яким бачить свою майбутню родину

Разом з тим, додав відомий український кулінар, він не виключає можливості мати дітей. Знаменитість висловив бажання виховувати нащадків разом зі своєю дружиною, втім заявив, що не хоче ставати з нею одним цілим.

“Мені потрібен мій світ. Коли ми зустрічаємося, у нас є діти, ми їх виховуємо, але при цьому ми не стаємо як дві половинки одного яблука, а ми як два яблука на одному дереві”, – пояснив у новому випуску шоу “Неймовірна правда про зірок” відомий український кулінар.

Знаменитість також додав, що його обтяжують і засмучують класичні стосунки. Ба більше, додав Євген Клопотенко, він вважає такі людські взаємини “депресивними”, тому й не починає ні з ким серйозно зустрічатись. Ресторатор додав, що йому не потрібні стосунки “для галочки”.

Поділитися