Рубрики: Шоу-бізнес

Змінила в ньому все: як виглядає будинок Тіни Кароль у Зазим’ї, який їй подарував покійний чоловік Євген Огір

Відома українська співачка Тіна Кароль свого часу отримала в подарунок від коханого чоловіка будинок під Києвом. Зірка показала, як він виглядає зараз

Тіна Кароль, відома українська співачка, має не лише чудову творчість, але й неймовірно цікаве особисте життя. Знаменитість офіційно була одружена лише раз, втім історія її кохання була настільки яскравою та чуттєвою, що про неї згадують і досі. Свого часу артистка таємно вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра, якого покохала до нестями і не втрачає до нього почуття й до сьогодні – навіть коли втратила його.

Хоча й історія кохання зіркової пари була недовгою, вони встигли стати щасливими батьками спільного сина Веніаміна. Сьогодні хлопець живе та навчається за кордоном, а його зіркова мама Тіна Кароль мешкає в будинку, який їй колись подарував покійний чоловік. Артистка стала володаркою вишуканого особняка під Києвом після народження сина.

Після смерті Євгена Огіра у мережі активно обговорювали, чи наважиться Тіна Кароль переїхати в особняк, подарований коханим. Зірка довго міркувала про те, щоб його продати, але врешті-решт таки заселилась у будинок. Раніше територія особняка була не такою облаштованою, як зараз. За майже 10 років проживання у заміському будинку відома українська співачка серйозно все змінила.

Як змінився за багато років будинок Тіни Кароль та Євгена Огіра
Тіна Кароль показала, як сьогодні виглядає її з Євгеном Огіром будинок

З цього фотопорівняння можна легко побачити, що насправді зовнішньо будинок Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра не дуже змінився. Втім, за багато років проживання в особняку артистці вдалось вдихнути в нього справжній затишок. На ділянці в зірки з’явився власний город, красиві квіти, місце для відпочинку з рідними та друзями. Навела Тіна Кароль лад і всередину будинку. Знаменитість облаштувала все так, аби їй та її синові Веніаміну жилось максимально комфортно.

Поділитися