Рубрики: Шоу-бізнес

Виріс копією тата: найсвіжіше фото 14-річного сина Тіни Кароль та Євгена Огіра, який сам живе у Великобританії

Відома українська співачка показала свіжу фотографію зі своїм сином Веніаміном. Знаменитість продемонструвала, як її дитина-підліток стала схожою на свого батька Євгена Огіра

Тіна Кароль, відома українська співачка, сьогодні досягла неабияких кар’єрних вершин. Свій шлях знаменитість починала поруч із продюсером, в якого сильно закохалась. Зіркова пара таємно зіграла весілля та стала батьками спільного сина Веніаміна. Втім, їхню гармонію порушила важка хвороба Євгена Огіра. Чоловік Тіни Кароль відійшов у вічність після тривалої боротьби з онкологією.

Втім, попри всі випробування та втрату кохання всього свого життя Тіна Кароль продовжила будувати щасливе життя заради чоловіка, який став для неї всім – свого сина Веніаміна. Сьогодні хлопцеві вже 14 років, а живе він далеко від своєї мами. Проте, для артистки немає нічого важливішого за сім’ю, тому вона часто приїжджає за кордон, аби побачити Огіра молодшого. А ось нещодавно зірка показала свіжу фотографію сина.

На опублікованому кадрі можна було побачити, як сильно змінився Веніамін Огір. Юнак з кожним роком все більше й більше нагадує свого батька, зростаючи його точною копією.

Тіна Кароль показала спільну фотографію зі своїм сином Веніаміном Огіром

До слова, поділилась свіжою фотографією відома українська співачка Тіна Кароль не просто так. 8 липня в Україні святкують День родини, тому знаменитість вирішила показати найдорожчих для себе людей. Нагадаємо, що син відомої української співачки живе та навчається за кордоном. У Великобританії Веніамін Огір відвідує місцеву школу та живе в британській родині, далеко від мами.

Раніше співачка розповідала про успіхи сина у школі. Тіна Кароль зазначила, що її син Веніамін заробив репутацію хорошого та здатного учня. Артистка навіть показала табель своєї дитини, з якого можна було побачити, що хлопець закінчив навчальний рік на відмінно.

Поділитися