Рубрики: Шоу-бізнес

Українські зірки, яким не пощаслило з колишніми стосунками : Христина Соловій, Оля Полякова та інші

Нерідко зірки українського шоу-бізнесу незадоволені своїми стосунки, але в деяких випадках буває й таке, про що навіть страшно й згадувати.

Стосунки – це про кохання та любов, але не кожному може так пощастити. Бувають випадки, коли стосунки не приносять нічого хорошого, крім ревнощів, переживань та страху за власне життя. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, у кого з українських зірок стосунки не були такими солодкими, як хотілося б.

Христина Соловій

Христина Соловій потрапляла до токсичних стосунків

Молода співачка зовсім нещодавно зізналася, що отримувала ляпаса у стосунках. Її колишній був дуже ревнивим і на фоні ревнощів через ситуацію, на яку Христина ніяк не змогла вплинути, хлопець дав їй в обличчя під час вияснення стосунків. Після цього випадку Соловій не стала кидати свого “коханого”, а продовжила далі будувати з ним життя.

Як зізналася Христина, їй було складно розірвати цей союз і вона змогла з нього вийти лише тоді, коли зустріла іншого чоловіка. Це стало для неї справжнім полегшенням.

Оля Полякова

Оля Полякова розповіла про свого колишнього

Невтішна ситуація трапилася з Олею ще у 90-х роках. В ті часи, ні для кого не секрет, були популярними бандитські угрупування і майбутня співачка почала будувати з одним із таких стосунки. Коли ж Оля зрозуміла, що такий формат зовсім не для неї – вирішила розлучилися з колишнім, але він не прийняв відмови та прислав “своїх” людей для того, щоб налякати зірку. Невідомі вдерлися до неї в помешкання і навіть завдали їй шкоди.

Сьогодні Оля у щасливому шлюбі з Вадимом Бурявковським. Дуже шкода, що деякі жінки перед істинним щастям проходять справжнє пекло, але теперішній коханий співачки надзвичайно чуйний та люблячий чоловік.

Гайтана

Гайтана переховувалася від колишнього чоловіка

Гайтані довелося наймати охорону після розриву токсичних стосунків. Її колишній не був ідеальним ще під час союзу зі співачкою, а коли Гайтана вирішила піти від нього – він не хотів цього приймати. Чоловік почав її переслідувати, телефонувати та погрожувати, але зірка до нього так і не повернулася.

“Обіцяв зробити щось із собою, якщо я не повернуся”, – розповідала артистка.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина розповіла про минулі стосунки

Стосунки відомої Холостячки з колишнім чоловіком починалися, як у казці. На жаль, ця казка не стала продовженням їхніх стосунків. З часом чоловіка наче підмінили: він міг підняти руку, говорив неприємні речі та перетворився на того, кого Ксенія взагалі не хотіла бачити. Як пригадує зірка, найгірше у цій ситуації було те, що правоохоронні органи на це ніяк не реагували, хоча повинні були.

Поділитися