“Була токсичною у стосунках”: Раміна Есхакзай зізналася, що погано себе почуває після розриву з нареченим

Днями Мережею прогриміла новина про розлучення відомої журналістки Раміни Есхакзай та адвоката Євгена Проніна. Пара була у стосунках 5 років.

Відома журналістка Раміна Ексхакзай днями оголосила про завершення своїх п’ятирічних стосунків з адвокатом Євгеном Проніним. Ні дівчина, ні чоловік не стали називати причину розлучення і попросити не надокучати їм цими запитаннями. Вони хочуть стати справжнім прикладом того, як публічні люди повинні завершувати свої стосунки – без скандалів та драми.

Однак, все не так просто, як могло би здатися на перший погляд. Зірка зізналася, що не дуже добре себе почуває після розлучення і її плани та наступний рік – сильно поглибитись в себе, в свої почуття та дії та усвідомити, що саме вона робила у стосунках не так. На думку Раміни, це буде правильним рішенням для того, щоб такого більше не повторювалося.

Раміна Есхакзай зізналася, що погано себе почуває після розлучення
Раміна Есхакзай зізналася, що погано себе почуває після розлучення

“Маю такий план: на півроку чи рік заглиблюся у себе, буду думати про свої бажання та цілі. Попрацювати з психологом. Хочу знайти моменти, де саме я була токсичною у стосунках і зробити так, щоб цього більше не повторювалося”, – каже журналістка.

Дівчина додає, що вона готова до такого великого та свідомого рішення, бо саме так зможе покращити своє ментальне здоров’я і підготувати себе до наступних стосунків, які ще точно будуть не скоро.

Раміна Есхакзай зізналася, що погано себе почуває після розлучення
Раміна Есхакзай зізналася, що погано себе почуває після розлучення

До слова, з Проніним зірка офіційно заручилася в 2021 році на Мальдівах. Весілля вони повинні були зіграти пізніше, але через повномасштабне вторгнення вони його переносили, а тепер цього весілля ніколи не відбудеться.

“Останні 5 років були найкращими у нашому житті, але ми завершуємо стосунки з повагою та підтримкою одне одного. Наші стосунки були без обману та зрад”, – казала Раміна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини