Чоловік Руслани Писанки розповів про дивні речі, які сталися після її смерті: пожежа і потойбічні знаки

Чоловік Руслани Писанки у річницю своєї коханої розповів, як жив цей час без коханої та повідав, з якими складнощами зіткнувся, і що дивного сталося у їхньому спільному будинку.

Руслана Писанка. Ця зірка стала не просто народною улюбленицею, а справжньою легендою. 19 липня 2022-го року ніхто не міг повірити, що її не стало, а прихильники сумують і досі за талановитою акторкою, позитивною та креативною людиною, від якої неможливо було отримати і нотки поганої чи сумної емоції.

Рідних дітей у знаменитості не було. Маму поховали тижнями раніше від неї. Втім, лишився чоловік Ігор Ісаков, який розповів, як тримається без своєї половинки.

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков пригадав про події минулого року
Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков пригадав про події минулого року

Спершу він намагався віднайти хоч якусь присутність коханої, мріяв аби вона йому написала, чи бодай лишила по собі листа, який він би знайшов якимось несподіваним чином. Нічого не було.

Потім сталася подія, яку би можна було б охарактеризувати навіть містичною: згоріла гончарна майстерня, яку за життя з гордістю показувала глядачам Руслана. Ігор пояснює, що це сталося під час того, коли були відключення світла взимку та восени і через коливання світла замкнуло проводку. Електрика підвела і все навколо спалахнуло.

Згоріла частина будинку Руслани Писанки

Втім, це горе для пана Ісакова — не найбільше.

Чоловік Писанки розповідає, що присутність обраниці у його житті досі є. З милою він спілкується подумки, радитися з нею, говорить про особисте. Із соціальних мереж він пішов. Не хоче зараз показуватися і розповідає, що нині у нього просто такий період.

Нагадаємо, що Руслана Писанка до останнього приховувала свою хворобу. Під час наступу окупантів на Київщину, вона евакуювалася до Німеччини, де активно намагалася перемогти хворобу. Проте, за словами її обранця, це вже було паліативне лікування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини