Рубрики: Шоу-бізнес

Віталій Козловський показав зворушливі кадри зі своєї присяги Батьківщині: справжній захисник (Відео)

Співак Віталій Козловський мужньо взяв повістку, пройшов навчання і склав присягу. Зворушливими кадрами артист поділився у мережі, на своїй сторінці в Інстаграмі.

Віталій Козловський поповнив ряди знаменитостей, які пішли боронити Україну. Музикант не побоявся відповідальності та став на захист країни. І, хоча чимало хто думав, що знаменитий чоловік пішов у військкомат заради піару, все виявилося, куди більш серйозно.

Віталій Козловський перед відправкою на “нуль” розповів про стан своїх справ

Після навчання на полігоні, артисту дали пару днів для того, щоб перепочити, побути вдома та попрощатися з близькими. Нині він склав присягу та скоро відправиться на фронт.

“Присягаю ніколи не зрадити українському народові”, — написав виокнавець на своїй сторінці в Інстаграмі.

Прихильники розчулилися кадрами, які продемонстрував зірковий чоловік та не забули дорікнути всім, хто хейтив Віталія через його позицію. У коментарях пишуть:

  • “Ну що хейтери??? А тепер шановні ваша черга складати присягу… Віталій, хай Боженька вас та всіх наших хлопців береже”
  • “Ця війна показала хто є хто. Бережи Боже”
  • “Віталій — ти молодець. Пишаюсь тобою. Нехай Господь оберігає тебе і твоїх побратимів. Ми молимось за вас, та нашу неньку Україну щодня. Бережи себе!!! Любимо тебе і обіймаємо”
  • “Я думаю багато людей пишаються Вами. Я хочу, щоб з Вас брали приклад!”

Висловилися також і інші користувачі, які зазначили, що тепер переглянули своє ставлення до зірки, якого раніше часто помічали у любовних скандалах та неоднозначних історіях. Козловському висловили свою повагу, побажавши успіхів у новій справі.

Нагадаємо, що раніше Віталій Козловський розповідав, що йому вже звичною стає військова справа і він налаштований дуже серйозно у цьому. Артист разом із цим не приховує переживань стосовно подальшої долі.

Поділитися