Рубрики: Шоу-бізнес

Леся Нікітюк перевершила Марго Роббі і показала, якою може бути українська Барбі: краса неймовірна (Відео)

Сьогодні фільм про ляльку Барбі став шалено популярним і наша ведуча Леся Нікітюк перевтілилася в образ головної героїні, зачарувавши ним мережу.

Відома ведуча Леся Нікітюк часто перевтілюється у різні образи, експериментує зі стилем. Нещодавно вона приміряла на себе рожеву сукню, нитку перлів і стала справжньою Барбі. У мережі прихильники відзначили, що наша зірка могла б зіграти роль у фільмі не гірше за американську акторку Марго Роббі. І дійсно: зріст у нашої знаменитості — модельний, волосся дивує яскравим блондом, а блакитні очі роблять зовнішність селебріті дійсно казково-ляльковими.

Леся Нікітюк показала пародію на фільм Барбі

Ну, а такий стиль приміряла подруга Притули заради гумористичного відео в Інстаграмі, підписавши його фразою, на злобу дня:

“Зняли серіал по бартеру, з Держбюджету грошей не брали”

Прихильники оцінили жарти Нікітюк та не пошкодували компліментів для ведучої, написавши:

  • “Прошу продовження серіалу, дівчата ви просто неперевершені, Горбунов, мабуть, волосся на себе рве”
  • “Якщо є талант, то і бюджетні гроші не треба”
  • “Зрозуміла що це ти з другого разу. Бест барби фор евер!! Хот хот хот”
  • “Єдина нормальна Барбі, а не вся та рожева нудота”
  • “Так я щось не зрозуміла чому замість Марго Робі не знялася Леся Іванівна Нікітюк та вона ж схожа на ляльку більше ну це супер”

До речі, Леся Нікітюк так і не прокоментувала, чи буде друга частина її пародії, хоча й чимало прихильників висловили бажання побачити продовження.

Партнеркою по зйомках популярної білявки стала акторка “Вечірнього кварталу” Ірина Гатун, зігравши роль пупса, який одягається в “Ашані”, має чудернацького друга Льоху і має вічно поправляти око, яке западає, але все одно впевнена, що її куплять раніше, ніж Барбі.

Поділитися