Піарники прикривають Руслану, як можуть: після історії з шортами почали домальовувати спідницю на кожнім фото

Руслану Лижичко нещодавно у мережі зіткнулася з хейтом за кадри, де вона вбралася у "бронік" та міні-шорти. Нині артистка продемонструвала, як вийшла з такої ситуації.

Руслана Лижичко — одна з найпопулярніших зірок української естради. Знаменитість стала легендою Євробачення і справжньою героїнею для нашої країни, адже вперше Україні принесла “золото” на пісенному конкурсі. Ба більше, вона перевернула все уявлення про номери учасників, показавши, що вигравати можуть не тільки ліричні співачки та співаки.

Нині артистка присвячує час не лише своїй професійній діяльності, а й допомагає фронту: збирає на дрони, передає їх захисникам, а ще завжди, як лідерка думки, не мовчить про проблеми держави, закликаючи звернути увагу на війну ледь не весь світ. Інколи волонтерська діяльність заводить співачку у найбільш небезпечні регіони. Так селебриті була навіть на Донеччині, куди приїхала до наших військових передати техніку для ведення бою.

Саме там Руслана засвітилася у мініатюрних шортах, які зверху прикривав бронежилет так, що нижню частину образу було навіть не видно. Звісно, підписники у мережі не могли пропустити таке і зробили із зовнішнього вигляду Лижичко справжню сенсацію.

Знаменитість не відреагувала, але нещодавно на новій світлині, де очевидно вона також позувала у крихітних штанчатах, з’явилася домальована у фотошопі спідниця. Оливкового кольору, її намагалися намалювати настільки реалістично, що навіть пройшлися чорними смужками, аби створити ефект тіні та складок. Втім, не помітити “предмет гардероба” неможливо.

Руслані Лижичко стали домальовувати одяг після скандалу з шортами і броніком

У коментарях Руслані в’їдливо написали:

  • “Спідниця погано пришпандьорена, я б зробила краще”
  • “Руслана, ви з батальйону монашок тепер? Чому голову не покрили з такою-то шикарною мілітарі-спідницею”

Є версія, що малює собі одежину пані Лижичко не сама, а її команда, яка займається піаром і скоріше за все веде сторінки у соціальних медіа, адже її представниця, Яна Прядко є засновницею “Master Management 360°”, яке, власне і веде PR напрямок у діяльності знаменитостей. Крім цього, продюсерка давно говорила, що підштовхувала артистку до того, щоб робити промо у мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини