Потап показав, як виглядає колишній Ірини Горової, з яким чоловік Каменських дружить з незапам’ятних років

Популярний репер Потап показав спільне фото з екс-чоловіком своєї колишньої дружини Ірини Горової. Виявляється, попри все знаменитості зуміли зберегти приятельські стосунки.

Чоловік Насті Каменських Потап здивував прихильників новою світлиною з Юрієм Горовим, колишнім обранцем і батьком старшої дочки продюсерки Ірини Горової. Він також займається творчістю, а у 2000-х взагалі був популярним репером, який виступав під псевдонімом UGO.

Зустрів свого попередника Олексій Потапенко та вирішив зробити спільний кадр. Обидві зірки вбралися достатньо просто. Для зустрічі з Потапом UGO вибрав образ у кольорах українського прапора — блакитну футболку, жовті шорти, жовті шкарпетки та сині кросівки, а всю цю гардеробну композицію доповнив окулярами.

Цікавими є стосунки цих зірок у середині родини. Юрій з Іриною були одружені тривалий час, уклавши шлюб у 1994-му році. Тоді пані Горова ще не була впливовою продюсеркою і про місце у софітах шоу-бізнесу могла лише тільки мріяти. Закінчивши економічний факультет, знаменитість працювала спершу касиркою, а згодом стала головним бухгалтером. У 1997-му році своєму обранцеві вона подарувала чудову донечку, яку назвали Наталією.

Хто би міг подумати, що у 1999-му на популярну жінку чекатиме одруження з Олексієм Потапенком. З репером знаменитість прожила в офіційних стосунках до 2014-го року, подарувала йому сина, але відносини не витримали і розійшлися по швах.

Юрій Горовий і Потап

А ось Потап з Юрієм, які співпрацювали раніше, змогли зберегти спілкування, незважаючи на те, що один для одного вони по суті були конкурентами. Чоловік Насті Каменських навіть виховував дочку свого попередника, так би мовити та ставився до Наталії, як до рідної.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини