Рубрики: Шоу-бізнес

Чому Соловій незлюбила Тіну Кароль: всі сварки та непорозуміння між співачками, які були ще на “Голосі країни”

Чому молода співачка Христина Соловій не втомлюється критикувати Тіну Кароль та навіть дозволяє собі різкі вислови у бік поп-діви? Розповідаємо, де могло зародитися непорозуміння знаменитостей.

Шоу-бізнес неможливий без пліток та скандалів, і Тіна Кароль з Христиною Соловій у цьому плані не дають сумувати прихильникам індустрії. Вже не перший рік помічають, що зірки не те, що не товаришують, а мають десь непорозуміння між одна одною.

Вперше знаменитості зустрілися на проєкті “Голос країни”, де Тіна була у червоному тренерському кріслі, а Христина виступала у ролі учасниці.  Тоді її виступ вразив не лише унікальною лемківською піснею, а й позицією дівчини. Вона одразу заявила, що у команду до зірок, які виконували пісні російською категорично не піде, і навіть відмовиться від мрії потрапити у цю передачу, якщо до неї обернеться Пономарьов або Кароль. Мріяла попасти під наставництво Святослава Вакарчука.

Чому Христина Соловій не любить Тіну Кароль?

Знаменита білявка тоді не проявила емоцій стосовно вибору Соловій, але подейкували, що начебто саме поп-діва заважала цій конкурсантці досягти максимального успіху на сцені проєкту. Втім, плітки так і лишилися плітками.

А ось минулого року Христина раптово в одному з подкастів різко висловилася стосовно творчості популярної білявки. Вона заявила, що вважає внесок Тіни в українську культуру замалим і навіть Ані Лорак, коли ще співала рідною мовою зробила для нашої музики більше, ніж популярна білявка.

Цікаво, що пані Кароль утрималася від того, щоб розпочати суперечку та щось доводити молодій артистці. Можна помітити, що поп-діва взагалі майже не реагує на кпини у свій бік і не пробачила тільки Поляковій жорсткий вислів про її сімейний стан вдови і образ плакальниці.

Поділитися