Рубрики: Шоу-бізнес

Замурзаний, без гриму і фірмової стрижки: мобілізований Віталій Козловський показав фото з окопу

Співак Віталій Козловський, отримавши повістку, взяв мужнє рішення та відправився на фронт. Зв'язку з прихильниками не втрачає та регулярно радує свіжими кадрами.

Віталій Козловський цього року опинився у хвилі мобілізації. Зірковий чоловік отримав повістку, але попри свій статус, зв’язки та можливості не став “відмазуватися” від армії. Він пройшов навчання і поїхав на передову.

Артист після тренувань на полігоні лише кілька днів зміг побути вдома, куди його відпустили встигнути зробити найголовніше. Далі — присяга і від’їзд на передову. Нещодавно виконавець показав, що зараз мешкає у польових жорстких умовах. Розташуватися довелося буквально у землі.

“Все по райдеру”, — жартує знаменитість, показуючи слідом селфі.

Віталій Козловський показав нове фото з окопу

Віталій зробив фото продемонструвавши, що перебуває в таких умовах, що не має можливості навіть обтерти серветкою обличчя.

Віталій Козловський показав нове фото з окопу

Цікаво, що сам зірковий чоловік не шкодує про своє рішення, зазначаючи в Інстаграмі, що йому стало звичніше тримати зборю у руках, аніж мікрофон, але все ж таки вирішив порадувати прихильників новою композицією, яку записав прямо перед фронтом. Про що нова пісня і коли вийде у світ — поки що секрет.

Прихильники у захваті від Козловського, але водночас дуже переживають, як там складеться доля селебріті, який з юних років на сцені. Втім, обійшлося не без казусів. Спершу, коли співак тільки поділився новиною про те, що збирається боронити рідну землю, на нього обрушилася хвиля хейту. Користувачі мережі сумнівалися, а чи не буде випадок з повісткою лише піар-ходом та приводом підвищити свою популярність за рахунок такої новини.

Нагадаємо, що Віталій Козловський досі офіційно неодружений та не має сім’ї.

Поділитися