Рубрики: Шоу-бізнес

Наталія Могилевська розповіла, що нарешті готова стати мамою та показала чималий живіт: хто майбутній батько?

Наталія Могилевська нарешті зізналася, що хоче стати мамою, а тижнями раніше її побачити з чималим животом. Невже поповнення у її родині не за горами? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Відома співачка Наталія Могилевська була двічі заміжньою, виховувала падчерок, але так і не стала мамою. Зірка на порозі свого 50-річчя і розповідає, що нарешті у неї з’явилося відчуття того, що вона готова привести маля у світ.

Цікаво, що цього літа її вже бачили з округлим чималим животом, але знаменитість так і не прокоментувала, чи вона дійсно при надії.

За словами селебріті, вона стала замислюватися серйозно про поповнення у родині лише цього року. До цього якось не переживала, що досі не має діток. Зараз — все інакше. Вона молиться за те, щоб у неї з’явилося немовля.

Наталію Могилевську побачили з вагітним животом

Хто може стати батьком дитини Наталії Могилевської?

Відому співачку часту підозрюють у романах. Кого тільки не приписували знаменитості. “Одружували” зірку і з Владом Ямою, і з покійним Кузьмою Скрябіним. Приписували політиків та олігархів. Нещодавно мережею попливли нові чутки про те, що нібито Наталія має стосунки з військовим. Приводом для таких пліток стала нова пісня селебріті, у якій вона начебто звертається до чоловіка, який зараз захищає Україну.

Проте, подробиць нинішнього особистого життя виконавиця не розкриває. Схоже, це не просто так, адже бувши в обох шлюбах, вона одразу ставала героїнею всіх статей жовтої преси, а папараці слідкували за кожним кроком. Особливо цікавило пресу та прихильників те, як же ж вона уживається з падчерками від Єгора Долініна, свого другого обранця.

Наталія Могилевська і її другий чоловік Єгор Долінін

Нагадаємо, що у 2011-му році Могилевська розлучилася з бізнесменом, чи має стосунки з його дочками, яких ростила спільно з ним — не відомо.

Поділитися