Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядає перша дружина Михайла Кацуріна, в якої 16-річна Даша відбила чоловіка: Надя Дорофєєва наступна?

35-річний київський ресторатор Михайло Кацурін щоразу розлучався з жінками заради чергового роману. Перший шлюб чоловіка був найкоротшим. Зовсім скоро після весілля він зустрів Дашу.

Особисте життя 35-річного київського ресторатора Михайла Кацуріна досить бурхливе. Зараз чоловік одружений з відомою українською співачкою Надією Дорофєєвою. Це його третій шлюб, а за плечима два розлучення.

Вперше Кацурін одружився в 2013 році з жінкою на ім’я Євгенія Панова.

Та подружнє щастя було недовгим, адже за пару місяців Михайло познайомився з 16-річною Дашею, з якою закрутив роман. В лютому 2015 року заради неї він покинув родину, і вже у вересні того ж року одружився на дівчині. Даша народила Михайлу двох дітей.

Євгенія вдруге вийшла заміж та щаслива у шлюбі. Вона народила двох дітей і ні про що не шкодує.

Як виглядає перша дружина Михайла Кацуріна

Цікаво, що всі троє коханих жінок Кацуріна були стрункими шатенками з довгим волоссям. А сім’я Кацуріних і Дантес з Дорофєєвою довгий час були друзями – разом відпочивали та чудово проводили час. Ніхто й подумати тоді не міг, що зовсім скоро все перевернеться догори дригом.

Зазначимо, що Даша Кацуріна, яку Михайло кинув заради Наді Дорофєєвої, говорила, що карма зіграла з нею злий жарт. В своєму телеграм-каналі вона зізнавалась, що робила все можливе, аби ресторатор пішов від дружини до неї. Даші було всеодно на почуття жінки.

Зрештою, вона отримала “бумеранг долі” і вигляді розлучення.

Нагадаємо, що після того, як шлюб Кацуріних розпався, Даша почала зустрічатися з Володимиром Дантесом – ексчоловіком Наді Дорофєєвої.

Наразі прихильники пари в очікуванні, що Володимир Дантес освідчиться Даші Кацуріній. Та схоже, що після першого невдалого шлюбу виконавець не поспішає вдруге йти до РАЦСу.

Поділитися